- 70,363
- 37,042
- 113
9'dan işleme alıyor nereden diye sor biliyorum diyeBen sana atarım baba sen bilirsin işini oda öderse aq 9 saat ödemeyen niye ödesin
9'dan işleme alıyor nereden diye sor biliyorum diyeBen sana atarım baba sen bilirsin işini oda öderse aq 9 saat ödemeyen niye ödesin
Gece çekimi yokmu Burda agamGönderir 9'dan sonra işleme alır
yazilmayin dedigin adami 10 yildir tanirim muro😍Tek şans İyidir yazılmayın adama
Ya Muro diyorum ki 2 tane yapalım birimiz kaybederse diğeri kazanır sonra takip eden birine veririz kalanda paylaşırızYa Adam bana dedi ben rol yaparım kardeşim iki kişi takip eder mesela seçerim gönderirim
Istersen 20 yıl tanı fark etmiyor Adam bana dedi rol yaptırayım sana yazdıyazilmayin dedigin adami 10 yildir tanirim muro😍
liyorum aga ayaktayım gece uyumuşum hakkını helal etsin bekleyen varsa asabım bozuldu ha geldi ha gelecek dengem şaştı9'dan işleme alıyor nereden diye sor biliyorum diye
bise demedim ki sen yazilma dedin ya ondanIstersen 20 yıl tanı fark etmiyor Adam bana dedi rol yaptırayım sana yazdı
😍 eyvallahbise demedim ki sen yazilma dedin ya ondan
Bir ara Elmas kuponundan gece bana ₺250 atıldı bin lira çekim verdim bir türlü ödemedi 9'dan mı Ondan sonra işlemi aldı canlı destekledi dokuzda mı 10'da mı işbaşı yapılıyormuş finans birimiBek
liyorum aga ayaktayım gece uyumuşum hakkını helal etsin bekleyen varsa asabım bozuldu ha geldi ha gelecek dengem şaştı
Baba para ödensin 20 K telefon alacam 1 K sana atarım 500 de @kadircan4747 atarım kafanıza göreIstersen 20 yıl tanı fark etmiyor Adam bana dedi rol yaptırayım sana yazdı
Neyse muroo sanada eyvallah😍 eyvallah
bise yazdim bi bakBaba para ödensin 20 K telefon alacam 1 K sana atarım 500 de @kadircan4747 atarım kafanıza göre
O zaman senden kafamı kırayım hiç rol yapmayayımBaba para ödensin 20 K telefon alacam 1 K sana atarım 500 de @kadircan4747 atarım kafanıza göre
Ne yazdın😂😂😂🤣🤣bise yazdim bi bak
Muro başkan o parayı 1100 yapamaz diye düşünüyorum 🤣🤣Baba para ödensin 20 K telefon alacam 1 K sana atarım 500 de @kadircan4747 atarım kafanıza göre
rol mol acmam furki biliyon sebebiniBaba para ödensin 20 K telefon alacam 1 K sana atarım 500 de @kadircan4747 atarım kafanıza göre
burdan degilNe yazdın😂😂😂🤣🤣
Eyvallah Kral sıkıntı yokBaba para ödensin 20 K telefon alacam 1 K sana atarım 500 de @kadircan4747 atarım kafanıza göre
amin yamyam dolmuş burası@16ALONEDARK35 tebrikler dost Allah yardımcın olsun