- 18,969
- 9,411
- 113
Madem roll açmıyor parayı iade etsin sen aç en iyisi buEspiri yapiyom ya sakin ol ya ver ben acayim ya sen tekrar 500 ac roll ya da salla gitsin pesine dusme
Madem roll açmıyor parayı iade etsin sen aç en iyisi buEspiri yapiyom ya sakin ol ya ver ben acayim ya sen tekrar 500 ac roll ya da salla gitsin pesine dusme
Sinan bana takmadı pardon atmadı dahaAt şuan bekliyorım
Bak bu adamı dinle2 gün bekle kafan rahat olsun
O para bitti dost gidenin pesine dusulmezMadem roll açmıyor parayı iade etsin sen aç en iyisi bu
@sinansrml63 meymun dostluğu kral sen de şuna tak alikemale üçgen şeklinde takışalımSinan bana takmadı pardon atmadı daha
Olur kral@sinansrml63 meymun dostluğu kral sen de şuna tak alikemale üçgen şeklinde takışalım
Nerde bak ah beAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
Açılıyor roll birazdan takip edersiniz!Espiri yapiyom ya sakin ol ya ver ben acayim ya sen tekrar 500 ac roll ya da salla gitsin pesine dusme
Aynen oyleO para bitti dost gidenin pesine dusulmez
Şimdi de ben etmiyomAçılıyor roll birazdan takip edersiniz!
Banane etmiyorsan etme kardeşimŞimdi de ben etmiyom
RezzAçılıyor roll birazdan takip edersiniz!
Tren kaçtı emine yanındaki kardeşlerini kaybettin elin adamları içinAçılıyor roll birazdan takip edersiniz!
5 6 adım takip edemiyorum başım çok ağrıyor sıkıntı daraltı bunaltı geliyorBanane etmiyorsan etme kardeşim
Her roll aynı şeyi yazıyorsun dmden ali kemal 2 aydır roll açtığın yok konuşturma beniTren kaçtı emine yanındaki kardeşlerini kaybettin elin adamları için
Baba siz bu çocuğu o yanındaki abi diyen bir arkadaşınla neden azarlarmış gibi konuşup duruyorsunuz anlamadım kiHer roll aynı şeyi yazıyorsun dmden ali kemal 2 aydır roll açtığın yok konuşturma beni
Beni bilen bilir, ben bayram öncesine kadar roll açardım bayramda eksiye düştüğüm için bu ay sıkıntıdayim yoksa goruyon sabah aksam roll kovalıyorumHer roll aynı şeyi yazıyorsun dmden ali kemal 2 aydır roll açtığın yok konuşturma beni
Bosver dostBaba siz bu çocuğu o yanındaki abi diyen bir arkadaşınla neden azarlarmış gibi konuşup duruyorsunuz anlamadım ki