Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 2K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,108
21,701
113
Bende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
Dert köşesi olmuş belliydi zaten o kişiye selam verilmez sen borç vermişsin

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,709
1,667
113
Bende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
Geçmiş olsun dostum miktar nedir

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,212
23,988
113
Kanka sigara parası al ver gerisini yapmamak lazım. Kendini paranın peşinde koşuyorsun sonra .

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,108
21,701
113
takımların dakika 50-55 arasında bütün oyuncu değiştirme haklarını kullanmasıda moda oldu böyle olunca genelde maçlarda gol falan olmuyor bu sefer yanılırız inşallah

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Durumu olmaz anlarım 1 ayda çalışıp borç aldığı tutarı vermeyen adam ard niyetlidir başkasının birine borcu olduğunda etiket atıp borcunu öde demesini biliyor kendi ödemiyor
Sen seç şunlardan birini adresini de ver ben sana kargolayayım iç rahatla başka türlüsü kesmez seni

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...