- 5,142
- 2,609
- 113
@akin1996 Kupon nasıl gidiyor muhabbete daldık hep bu tahir yüzünden
Yav beni bozmaz ondan gelecek para miktarda atla deve değil zaten keriz yerine konmak üzüyor insanıSen seç şunlardan birini adresini de ver ben sana kargolayayım iç rahatla başka türlüsü kesmez seni
Bende çok dolandırıldım 🤣🤣🤣 herkes kendine yakışanı yapar - berkays7Yav beni bozmaz ondan gelecek para miktarda atla deve değil zaten keriz yerine konmak üzüyor insanı
Yattik kankam baska sefere kazancaz ama inaniyorum@akin1996 Kupon nasıl gidiyor muhabbete daldık hep bu tahir yüzünden
Siz kendiniz yaptınız gardaş kimse selam vermezdi siz insan içine karıştırdınız kendisi losers konusunda ciddi bir şekilde demedi mi buradaki kerizler sayesinde cebimdeki bir kuruşa bile dokunmuyorum Forum bana yetiyor diye herkes güldü geçti. Bu adam sakat adam milyonları olsun yinede sinyale devam eder. Para gözünü kör etmişDurumu olmaz anlarım 1 ayda çalışıp borç aldığı tutarı vermeyen adam ard niyetlidir başkasının birine borcu olduğunda etiket atıp borcunu öde demesini biliyor kendi ödemiyor
Knk akın dışında kimseyle para alışverişim burada olamaz 1 lira bile vermem Allah razı olsun olduğu zamanlarda unutmaz bende olunca da aklıma tek gelen isim akın o da bunu biliyo zaten seni de onun aracılığı ile tanıdım aklımdasın denk gelirse yaparız bir şeyler.Yav beni bozmaz ondan gelecek para miktarda atla deve değil zaten keriz yerine konmak üzüyor insanı
Duygusal bir pandayım bu yazı beni çok etkilediKnk akın dışında kimseyle para alışverişim burada olamaz 1 lira bile vermem Allah razı olsun olduğu zamanlarda unutmaz bende olunca da aklıma tek gelen isim akın o da bunu biliyo zaten seni de onun aracılığı ile tanıdım aklımdasın denk gelirse yaparız bir şeyler.
Garip guraaba adamız yüzümüz gülmüyor yokluk kapıya park etmiş vallaYattik kankam baska sefere kazancaz ama inaniyorum
Usta dost knk usgaBende çok dolandırıldım 🤣🤣🤣 herkes kendine yakışanı yapar - berkays7
Tamam FerdiDuygusal bir pandayım bu yazı beni çok etkiledi
Ula o calismiyormu bu nasıl iştir borcunu vermiycem diye ama abi sizdede suç var abi ben bunu ifsaladigimda bu rol parasını aldı kaçtı siz sesinizi cikarmadiniz abiBende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
Kanka kendimi övmiyimde benden fayda gelir zarar gelmez beni düşüneni iki kere düşünmeye çalışırım herkes kendinden sorumludur akın bilir 1k bile olsa 500 paslarim yoksaa durumu durumlar düzelsin daha iyilerini yaparızKnk akın dışında kimseyle para alışverişim burada olamaz 1 lira bile vermem Allah razı olsun olduğu zamanlarda unutmaz bende olunca da aklıma tek gelen isim akın o da bunu biliyo zaten seni de onun aracılığı ile tanıdım aklımdasın denk gelirse yaparız bir şeyler.
Mahvolduk kardesim bittik tukendikGarip guraaba adamız yüzümüz gülmüyor yokluk kapıya park etmiş valla
@Baskhetci27 ikinizde adamsinizKanka kendimi övmiyimde benden fayda gelir zarar gelmez beni düşüneni iki kere düşünmeye çalışırım herkes kendinden sorumludur akın bilir 1k bile olsa 500 paslarim yoksaa durumu durumlar düzelsin daha iyilerini yaparız
Görmedim de demiştir 300 lira için AllanSaintMaximin e bile cenazem var diyip ödemedi görsün işte insanlarda kimin ne olduğunu yoksa unuttum ben onuSiz kendiniz yaptınız gardaş kimse selam vermezdi siz insan içine karıştırdınız kendisi losers konusunda ciddi bir şekilde demedi mi buradaki kerizler sayesinde cebimdeki bir kuruşa bile dokunmuyorum Forum bana yetiyor diye herkes güldü geçti. Bu adam sakat adam milyonları olsun yinede sinyale devam eder. Para gözünü kör etmiş
Hatırlamıyorum da yapmıştır para için sekiz köşe değiştirilen şahıs buUla o calismiyormu bu nasıl iştir borcunu vermiycem diye ama abi sizdede suç var abi ben bunu ifsaladigimda bu rol parasını aldı kaçtı siz sesinizi cikarmadiniz abi
Sana kötü bi haberim var demek ki daha iyisini yapamicaz çünkü durumlarımız düzelmicek knk neyse üzülme be yak bir cuvara ya daa gizli zenginsin yak bi puro @akin1996 senle de biz adıyaman tütününden devam işteKanka kendimi övmiyimde benden fayda gelir zarar gelmez beni düşüneni iki kere düşünmeye çalışırım herkes kendinden sorumludur akın bilir 1k bile olsa 500 paslarim yoksaa durumu durumlar düzelsin daha iyilerini yaparız
Süleyman Demirel'in bir sözü var dost . Onlar Halk çocuğu da biz ...@Baskhetci27 ikinizde adamsiniz
bak buna şahidim adam gibi adamasınKanka kendimi övmiyimde benden fayda gelir zarar gelmez beni düşüneni iki kere düşünmeye çalışırım herkes kendinden sorumludur akın bilir 1k bile olsa 500 paslarim yoksaa durumu durumlar düzelsin daha iyilerini yaparız