Bol şans dostGelirse 3 kisi 500 ulasirim cok borcum olmasw 3 kisi 1 k yapardik bol sansss
Bol şans dostGelirse 3 kisi 500 ulasirim cok borcum olmasw 3 kisi 1 k yapardik bol sansss
200 liramı aalır kaçarım agaSana 200 mu verelim bi sonrakine 400 mü
Gelmezse sen sallamak zorunda kalcan knk tefeciler ariyoBenim payım ayrıdır kanka geri ödemesiz 10k sallar bana hwhwhw
Dert köşesi olmuş belliydi zaten o kişiye selam verilmez sen borç vermişsinBende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
10 lira versen yeterSana 200 mu verelim bi sonrakine 400 mü
bende 1 tş20 liramı aalır kaçarım aga
Geçmiş olsun dostum miktar nedirBende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
Abo 😁Gelmezse sen sallamak zorunda kalcan knk tefeciler ariyo
Duygu sömürüsü yapıyor kanmayın ya da kanın belki 3 5 atarsınız bölüşürüz gardaşımlaGelmezse sen sallamak zorunda kalcan knk tefeciler ariyo
Durumu olmaz anlarım 1 ayda çalışıp borç aldığı tutarı vermeyen adam ard niyetlidir başkasının birine borcu olduğunda etiket atıp borcunu öde demesini biliyor kendi ödemiyorDert köşesi olmuş belliydi zaten o kişiye selam verilmez sen borç vermişsin
Kanka sigara parası al ver gerisini yapmamak lazım. Kendini paranın peşinde koşuyorsun sonra .Bende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
Sen mi ödeyecen . Metin sen misin yoksaGeçmiş olsun dostum miktar nedir
ora neresi 😁Roll yapim diger tarafta zaten gelmez bu gelirse mac sonu gelirim ben fe
DeğilimSen mi ödeyecen . Metin sen misin yoksa
Miktardan bağımsız benim söylediğim ödememekte Israr ettiği odemicegini söylediği için yazdımGeçmiş olsun dostum miktar nedir
herkes çıkar peşindeMiktardan bağımsız benim söylediğim ödememekte Israr ettiği odemicegini söylediği için yazdım
Sen seç şunlardan birini adresini de ver ben sana kargolayayım iç rahatla başka türlüsü kesmez seniDurumu olmaz anlarım 1 ayda çalışıp borç aldığı tutarı vermeyen adam ard niyetlidir başkasının birine borcu olduğunda etiket atıp borcunu öde demesini biliyor kendi ödemiyor