- 5,142
- 2,609
- 113
Baştacısın gardaşım.@Baskhetci27 ikinizde adamsiniz
Baştacısın gardaşım.@Baskhetci27 ikinizde adamsiniz
Kanka benim gelirim yok kumardan alıp kumara veriyorum zengin falan da değilim borcum yoktu en son bildiğim bu da zenginliktir herhaldeSana kötü bi haberim var demek ki daha iyisini yapamicaz çünkü durumlarımız düzelmicek knk neyse üzülme be yak bir cuvara ya daa gizli zenginsin yak bi puro @akin1996 senle de biz adıyaman tütününden devam işte
Hepimiz tersoyuz uzun süredir ama borç aldıysak sigara almadık yine o borcu ödedik onun için şükürler olsun ki kimse birşey diyemez anca bizi dolandıran elimizden ekmek yiyen üç beş Multi gelir ana avrat küfür eder gider şerefsizlik onlarda kalsın boşver erkenden farketmişsin ne olduğunuGörmedim de demiştir 300 lira için AllanSaintMaximin e bile cenazem var diyip ödemedi görsün işte insanlarda kimin ne olduğunu yoksa unuttum ben onu
gönlün zengin senin kardeşimKanka benim gelirim yok kumardan alıp kumara veriyorum zengin falan da değilim borcum yoktu en son bildiğim bu da zenginliktir herhalde
o zaman senin hep burada kalman lazım 🙏🏻Konu adamliga gelmiş bana müsade
Ben gidiyorum o zaman sen gelmişsin görüşürüz kardeşimKonu adamliga gelmiş bana müsade
Sen cenneti yaşıyon bu dünya da o zaman daha iyileri olur senin için umarım.Kanka benim gelirim yok kumardan alıp kumara veriyorum zengin falan da değilim borcum yoktu en son bildiğim bu da zenginliktir herhalde
Ben kumar için borç falan istemem hayatımda da istemedim kimseden dün 3.7k kazandım 1.200 tl dağıttım 4 kisi para istedi borç akıl sır ermiyorHepimiz tersoyuz uzun süredir ama borç aldıysak sigara almadık yine o borcu ödedik onun için şükürler olsun ki kimse birşey diyemez anca bizi dolandıran elimizden ekmek yiyen üç beş Multi gelir ana avrat küfür eder gider şerefsizlik onlarda kalsın boşver erkenden farketmişsin ne olduğunu
Benim 4 k gidiyo adamlar neler konusuyo kanka kafayi yicemKonu adamliga gelmiş bana müsade
Bu adam herşey yapar yüzsüzun teki utanması yok abi bu para için herşeyi yapar daha da utanması varsa girmesin formaHatırlamıyorum da yapmıştır para için sekiz köşe değiştirilen şahıs bu
Yav maçta taç bile olmuyor awBenim 4 k gidiyo adamlar neler konusuyo kanka kafayi yicem
Naber çıban başı hwhwhKonu adamliga gelmiş bana müsade
knk altın kuralı çiğnemişsin bi maçtan iki defa para yemeye kalkmak iş değildir senin böyle şeylere düşmemen lazım neyse bi misty rollling akar işte oraya geçersinBenim 4 k gidiyo adamlar neler konusuyo kanka kafayi yicem
O zaman kankalardı ses etmemistirUla o calismiyormu bu nasıl iştir borcunu vermiycem diye ama abi sizdede suç var abi ben bunu ifsaladigimda bu rol parasını aldı kaçtı siz sesinizi cikarmadiniz abi
Yok akşam yine takılır rahat rahat onun için sorun değil hwhwBu adam herşey yapar yüzsüzun teki utanması yok abi bu para için herşeyi yapar daha da utanması varsa girmesin forma
Ferdi kim ağabey benim ismim Muzaffer yerebakanTamam Ferdi
Kumar için borç istenmez zaten aga, acil işin çıkar yemen içmen olmaz birşey olur nazının geçtiği insanlardan istersin , kumar için borç isteyen adamdan zaten adam olmaz. Baştan ben dolandırıcıyım der o hareketiyle bağımlılık diye birşey yok kaç zamandır kumar oynamıyorum hiçte sorun yaşamadım bunların kanı bozuk kanıBen kumar için borç falan istemem hayatımda da istemedim kimseden dün 3.7k kazandım 1.200 tl dağıttım 4 kisi para istedi borç akıl sır ermiyor
Metin hiçbir zaman kankam olmadı ihtiyacını olduğunu asgari tutarını ödeyip avans çekeceğini söyledi verdim benim başka sevdiğim insanlar var elbet ama metin hiç bir zaman onlardan olmadıO zaman kankalardı ses etmemistir