Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 2K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,766
25,968
113
Sana kötü bi haberim var demek ki daha iyisini yapamicaz çünkü durumlarımız düzelmicek knk neyse üzülme be yak bir cuvara ya daa gizli zenginsin yak bi puro @akin1996 senle de biz adıyaman tütününden devam işte
Kanka benim gelirim yok kumardan alıp kumara veriyorum zengin falan da değilim borcum yoktu en son bildiğim bu da zenginliktir herhalde

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,106
21,693
113
Görmedim de demiştir 300 lira için AllanSaintMaximin e bile cenazem var diyip ödemedi görsün işte insanlarda kimin ne olduğunu yoksa unuttum ben onu
Hepimiz tersoyuz uzun süredir ama borç aldıysak sigara almadık yine o borcu ödedik onun için şükürler olsun ki kimse birşey diyemez anca bizi dolandıran elimizden ekmek yiyen üç beş Multi gelir ana avrat küfür eder gider şerefsizlik onlarda kalsın boşver erkenden farketmişsin ne olduğunu

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,766
25,968
113
Hepimiz tersoyuz uzun süredir ama borç aldıysak sigara almadık yine o borcu ödedik onun için şükürler olsun ki kimse birşey diyemez anca bizi dolandıran elimizden ekmek yiyen üç beş Multi gelir ana avrat küfür eder gider şerefsizlik onlarda kalsın boşver erkenden farketmişsin ne olduğunu
Ben kumar için borç falan istemem hayatımda da istemedim kimseden dün 3.7k kazandım 1.200 tl dağıttım 4 kisi para istedi borç akıl sır ermiyor

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Benim 4 k gidiyo adamlar neler konusuyo kanka kafayi yicem
knk altın kuralı çiğnemişsin bi maçtan iki defa para yemeye kalkmak iş değildir senin böyle şeylere düşmemen lazım neyse bi misty rollling akar işte oraya geçersin :D

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,106
21,693
113
Ben kumar için borç falan istemem hayatımda da istemedim kimseden dün 3.7k kazandım 1.200 tl dağıttım 4 kisi para istedi borç akıl sır ermiyor
Kumar için borç istenmez zaten aga, acil işin çıkar yemen içmen olmaz birşey olur nazının geçtiği insanlardan istersin , kumar için borç isteyen adamdan zaten adam olmaz. Baştan ben dolandırıcıyım der o hareketiyle bağımlılık diye birşey yok kaç zamandır kumar oynamıyorum hiçte sorun yaşamadım bunların kanı bozuk kanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...