- 4,836
- 1,719
- 113
dediğin kişi değilimFerdi baska kac hesabin var
dediğin kişi değilimFerdi baska kac hesabin var
komik mi mesela şuanBenimde boyle sorunum va dost
Kendini meşgul edecek şeyler bul en azından gün içinde unutursun gece herkes elini ayağını çekince yapacak bişey yokçok zor durum dostum hatamı göremiyorum ama bitiyor olmuyor bi türlü
bu yaptığını aldım ss merak etme.Olur arada sikma canini
Komik olcak bir durum yok reiskomik mi mesela şuan
uyuyamıyorum dostum çok kötü durum gerçekten düşünüyorum ne yanlış yaptım çıkmıyo kafamdan bi cevapKendini meşgul edecek şeyler bul en azından gün içinde unutursun gece herkes elini ayağını çekince yapacak bişey yok
HAHAAH SÜPER AMA GETİRİSİ YOK KRAL GÖTÜRÜSÜ VAR ONU NAPCAZKumarbaz adamın tek aşkı kumardır.
profili kaldırır mısın rica ediyorum kardeşim.Komik olcak bir durum yok reis
Tren yapıcan dost aşçı bahçivana bahçivan şöföreHAHAAH SÜPER AMA GETİRİSİ YOK KRAL GÖTÜRÜSÜ VAR ONU NAPCAZ
Tabiki kaldirirm moral bozmak yok 😕profili kaldırır mısın rica ediyorum kardeşim.
Kimse halini anlamaz kimseden medet umma diyim sana ben işi gücü bıraktım o derece yani yarında davam var muhtemelen kağıt üstünde bile bitecekuyuyamıyorum dostum çok kötü durum gerçekten düşünüyorum ne yanlış yaptım çıkmıyo kafamdan bi cevap
KOMİK DEĞİLSİNTren yapıcan dost aşçı bahçivana bahçivan şöföre
Sen bu forumu öğrenememişsin daha maalesef.şurda gece bi konu açalım dedik çoluk çocuk doluyo
DM KUTUSU PATLARDISen bu forumu öğrenememişsin daha maalesef.
Derdime çare olan, akıl veren 5 kişiye roll bakiyesi desen bak sana ne cevaplar geliyodu.
Tüm kumarbazlar şair kesilirdi dostSen bu forumu öğrenememişsin daha maalesef.
Derdime çare olan, akıl veren 5 kişiye roll bakiyesi desen bak sana ne cevaplar geliyodu.
yav sinirliyim bazı aveller hâlâ tasak pesinde böyle olunca ben daha fazla öfkeleniyorım tabi gelecek düşünceleri yok normal yani allahın aptalları küfür etmeye değmez bunlaraKimse halini anlamaz kimseden medet umma diyim sana ben işi gücü bıraktım o derece yani yarında davam var muhtemelen kağıt üstünde bile bitecek
haklısın dost herkes menfaat peşindeSen bu forumu öğrenememişsin daha maalesef.