Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,090
113
ben uğraşmam arkadaşlar artık adminler yapmasını gerekeni yapar ben sıkıldım herşeyi attım onlara artık bu arkadaşın bu forumda ne kadar ömrü kaldı bilinmez

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,468
113
sen ömrünün geri kalanını kod kovala kardeşim başka işin olmaz senin bu forumda sanada güle güle.
Senin bu forumdaki amacın nedir forumda 500k kazanip 2 saat sonra kod kovalayan adamlarla dolu kumarbaz adam kod kovalamaya mecbur kaliyor dalga gectigin sey burdaki çoğu uyenin aktif kullandigi yer

mustafaerdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
473
325
63
dostlar aşk ne lanet bişey be vazgeçilmiyor ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl vazgeçilir nasıl unutlur. (uzun süre sonra konu açıyorum rica ediyorum kalp kırmayalım güzel yorumlar yapalım hepinizi seviyorum ailem gibisiniz iyi ki varsınız.)
E- Cuma akşamı kimseye söz verme, tamammi ?
K- İşim var Mustafa cuma müsait değilim..
E- peki..(31)

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,090
113
Senin bu forumdaki amacın nedir forumda 500k kazanip 2 saat sonra kod kovalayan adamlarla dolu kumarbaz adam kod kovalamaya mecbur kaliyor dalga gectigin sey burdaki çoğu uyenin aktif kullandigi yer
ayrıca farkta şu senin az ömrün var gibi forumda başka insanlar fotoğrafını kullanmak suç bence fazla uğraşma dost

Sonbelbukucu84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
248
237
43
adminler uyudu zaten galiba konuyu kapatırlar sabah gerekenide yaparlar eyvallah dostum güzel düşüncen için sağol
kanka bu sayfa da akıllı adam bulman çok zor hepsi bastırılmış egolarını insanlara salça olarak çıkartmaya çalışıyor,31 bağımlısı 1 tl den slot çeviren 30 yaş üstü cahillerle dolu o yüzden ciddiye alıp tartışma içine girmene gerek yok,aşk konusu da daha iyisini bulunca unutursun ama bulana kadar unutman mümkün değil iyi geceler kardeşim.

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,090
113
kanka bu sayfa da akıllı adam bulman çok zor hepsi bastırılmış egolarını insanlara salça olarak çıkartmaya çalışıyor,31 bağımlısı 1 tl den slot çeviren 30 yaş üstü cahillerle dolu o yüzden ciddiye alıp tartışma içine girmene gerek yok,aşk konusu da daha iyisini bulunca unutursun ama bulana kadar unutman mümkün değil iyi geceler kardeşim.
eyvallah dostum çok güzel konuştun eline yüreğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...