- 7,280
- 4,879
- 113
Aha forumda yeni kırık senmisin 🤣🤣 kırıklar çoğalıyorOgreniriz reis takma kafana kardesin olarak goruyormusn beni gercekten abi
Aha forumda yeni kırık senmisin 🤣🤣 kırıklar çoğalıyorOgreniriz reis takma kafana kardesin olarak goruyormusn beni gercekten abi
kanka hiç sorma be çoluk çocuk belliki yetişkin olan insanlar böyle davranmaz emin olAha forumda yeni kırık senmisin 🤣🤣 kırıklar çoğalıyor
Sen böyle herşeyi kafaya takarsan ooo işin iş sal gitsin adam kırık bellikikanka hiç sorma be çoluk çocuk belliki yetişkin olan insanlar böyle davranmaz emin ol
Sen kac yasindasin abikanka hiç sorma be çoluk çocuk belliki yetişkin olan insanlar böyle davranmaz emin ol
aga beni tanıyan tanır yani çok nadir konu açarım böyle iki sohbet edelim dedik içine ettilerSen böyle herşeyi kafaya takarsan ooo işin iş sal gitsin adam kırık belliki
Kardeş bu tür durumlarda forumdan pek hayır bekleme dostun arkadaşın varsa sivilde git dertleş atlatılmıycak bir durum değilaga beni tanıyan tanır yani çok nadir konu açarım böyle iki sohbet edelim dedik içine ettiler
dostum ben sabahtan beri dertleşiyorum ama yetmiyor içimi dökemiyorumKardeş bu tür durumlarda forumdan pek hayır bekleme dostun arkadaşın varsa sivilde git dertleş atlatılmıycak bir durum değil
Buyudugun zaman unutursun KARDESİM Gule guledostum ben sabahtan beri dertleşiyorum ama yetmiyor içimi dökemiyorum
Zaten hemen atlatılcak bi durum değil zamanla atlatırsın kendine bi uğraş bul çokta düşünmemeye çalışdostum ben sabahtan beri dertleşiyorum ama yetmiyor içimi dökemiyorum
sen ömrünün geri kalanını kod kovala kardeşim başka işin olmaz senin bu forumda sanada güle güle.Buyudugun zaman unutursun KARDESİM Gule gule
adminler uyudu zaten galiba konuyu kapatırlar sabah gerekenide yaparlar eyvallah dostum güzel düşüncen için sağolZaten hemen atlatılcak bi durum değil zamanla atlatırsın kendine bi uğraş bul çokta düşünmemeye çalış
Senin bu forumdaki amacın nedir forumda 500k kazanip 2 saat sonra kod kovalayan adamlarla dolu kumarbaz adam kod kovalamaya mecbur kaliyor dalga gectigin sey burdaki çoğu uyenin aktif kullandigi yersen ömrünün geri kalanını kod kovala kardeşim başka işin olmaz senin bu forumda sanada güle güle.
E- Cuma akşamı kimseye söz verme, tamammi ?dostlar aşk ne lanet bişey be vazgeçilmiyor ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl vazgeçilir nasıl unutlur. (uzun süre sonra konu açıyorum rica ediyorum kalp kırmayalım güzel yorumlar yapalım hepinizi seviyorum ailem gibisiniz iyi ki varsınız.)
ayrıca farkta şu senin az ömrün var gibi forumda başka insanlar fotoğrafını kullanmak suç bence fazla uğraşma dostSenin bu forumdaki amacın nedir forumda 500k kazanip 2 saat sonra kod kovalayan adamlarla dolu kumarbaz adam kod kovalamaya mecbur kaliyor dalga gectigin sey burdaki çoğu uyenin aktif kullandigi yer
kanka bu sayfa da akıllı adam bulman çok zor hepsi bastırılmış egolarını insanlara salça olarak çıkartmaya çalışıyor,31 bağımlısı 1 tl den slot çeviren 30 yaş üstü cahillerle dolu o yüzden ciddiye alıp tartışma içine girmene gerek yok,aşk konusu da daha iyisini bulunca unutursun ama bulana kadar unutman mümkün değil iyi geceler kardeşim.adminler uyudu zaten galiba konuyu kapatırlar sabah gerekenide yaparlar eyvallah dostum güzel düşüncen için sağol
eyvallah dostum çok güzel konuştun eline yüreğine sağlıkkanka bu sayfa da akıllı adam bulman çok zor hepsi bastırılmış egolarını insanlara salça olarak çıkartmaya çalışıyor,31 bağımlısı 1 tl den slot çeviren 30 yaş üstü cahillerle dolu o yüzden ciddiye alıp tartışma içine girmene gerek yok,aşk konusu da daha iyisini bulunca unutursun ama bulana kadar unutman mümkün değil iyi geceler kardeşim.