- 217
- 101
- 43
Özkan ne bahtsız adamlariz yaBaşlamadı ki bitsin 🤣
Özkan ne bahtsız adamlariz yaBaşlamadı ki bitsin 🤣
Biz naneyi yemişik valla konu sahibide gelmedi en iyisi yatmak sabh ola hayrolaÖzkan ne bahtsız adamlariz ya![]()
B..koku yemiskoBiz naneyi yemişik valla konu sahibide gelmedi en iyisi yatmak sabh ola hayrola
Günaydın başkanım güne huzurla uyanmissin@askorpinoz @MaximLestienne haklı çıkmanın kıvancıni paylaşıyoruz won bee
Günaydın aga keşke haklı çıkmasaydim herkes alsaydı parasını tabi de 150k yapıp 50k sini alip 100k dağıtacak bi delikanlı göremedim bu Dağıtım değil aptallık olur zaten baştan belliydiGünaydın başkanım güne huzurla uyanmissin![]()
Dur adam beşinci kasayı patlatacak@askorpinoz @MaximLestienne haklı çıkmanın kıvancıni paylaşıyoruz won bee
Bizi düşünüyor miktarı artırmak için arka planda çalışıyorNe oldu slot işleri @askorpinoz
Ozkan uyan komşu dağıtım varBiz naneyi yemişik valla konu sahibide gelmedi en iyisi yatmak sabh ola hayrola
Şirketin kasasını MI hwhwDur adam beşinci kasayı patlatacak
Olay ne cnmGünaydın aga keşke haklı çıkmasaydim herkes alsaydı parasını tabi de 150k yapıp 50k sini alip 100k dağıtacak bi delikanlı göremedim bu Dağıtım değil aptallık olur zaten baştan belliydi
Merak ediyorum ne yapti elemanŞirketin kasasını MI hwhw
Konu sahibi 150k yapınca 50k sini alip 100k dağıtacakti 140k yapti sonra Yok oldu ilk sayfalarda fake demiştim dinletememistimOlay ne cnm
Yav baba oğluna vermiyor 100KKonu sahibi 150k yapınca 50k sini alip 100k dağıtacakti 140k yapti sonra Yok oldu ilk sayfalarda fake demiştim dinletememistim
Allah razı olsun.keesene bereket işimiz görüldü sayendeEkran görüntüsü alamıyorum kopyalayip atacam buraya sabaha kadar bir şeyler yapmaya caliscaz 50k ana param var onu alıp gerisini dagiticam bakiye 109bin
Ya bu lavugu hatırlıyorum eskiden de böyle mevzuları olmuştu diye gelmişti ama emin olamamıştım geçmiş mesajlari açıksa bakacaktım. 24 saate dönmezse fake etkinlikten ban yemesi lazım@askorpinoz @MaximLestienne haklı çıkmanın kıvancıni paylaşıyoruz won bee