La max wini burda niye paylaşmıyon dm den atıyon banaGerçi bütün mahalle burda yine 😅
Kasap can derdi koyun Max winLa max wini burda niye paylaşmıyon dm den atıyon bana
Kayyum atanmış burayaKasap can derdi koyun Max win
Yine haklı çıktık be kardeşim Bi Kuyumcu olmasak da insan sarrafliginda uzman olmuşuzLa max wini burda niye paylaşmıyon dm den atıyon bana
Haklı adamYine haklı çıktık be kardeşim Bi Kuyumcu olmasak da insan sarrafliginda uzman olmuşuz
Ee dedik rolü takip edenlere allah güç kuvvet kudret ve sağlık versin diye 150k kazanıp 100k dağıtıcak enayi varsa zaten en başta ben girerdim o role 😀Yine haklı çıktık be kardeşim Bi Kuyumcu olmasak da insan sarrafliginda uzman olmuşuz
Tebrikler hamzacan 299 milyor dölar koymuşsun sende 😂😂@Passion90 tebrik ederim dostum canım bitanem
hergün 100 dölar çekicem banka patlamasın diyeTebrikler hamzacan 299 milyor dölar koymuşsun sende 😂😂
Yemeye ekmek yok a....@Passion90 hayırlı olsun
0,31 sentine talibim canım.hergün 100 dölar çekicem banka patlamasın diye
Çuval siparişi verdik@Passion90 300 milyor dölar vurmuşsun pozisyon kankam dovvvvu mu bu 😂😂
Lan millet te inanıyor 😂😂😂😂😂Yemeye ekmek yok a....
Lan pardon karıştırdım @JoeQuanqa etiketlicektim hayırlı olsun diyeYemeye ekmek yok a....