Onunda yemeye ekmeği yok 🤣Lan pardon karıştırdım @JoeQuanqa etiketlicektim hayırlı olsun diye
Onunda yemeye ekmeği yok 🤣Lan pardon karıştırdım @JoeQuanqa etiketlicektim hayırlı olsun diye
2 dk da sattın beni@JoeQuanqa hayırlı olsun dostum kardşeim bitanem
Adam çavdar ekmeği yiyor biz beyaz un bulamıyoruzOnunda yemeye ekmeği yok 🤣
Tebrikler tost@tahir1603 hayırlı olsun 500k koymuşsun
dün ferdinin gazabına uğradım kanka yaptığım her kupon yattı@tahir1603 hayırlı olsun 500k koymuşsun
Bizimde kayıp etmemiz 33 saniye falan sürdü hep ferdinin yüzündendün ferdinin gazabına uğradım kanka yaptığım her kupon yattı
1tl 😁@askorpinoz ben sana güveniyorum dağıtımı yapacak 10 kişiye 1k şeklinde
Dağıtım bitti mi 😁Bizimde kayıp etmemiz 33 saniye falan sürdü hep ferdinin yüzünden
Jimnastik kulübü haleder hemen..@askorpinoz ben sana güveniyorum dağıtımı yapacak 10 kişiye 1k şeklinde
Fazla değil 495k at bana 5 sana yeter kanka ben sana 73 yıl boyunca günlük 500 joker aldırırım (transfer ücreti bana ait) 😂😂😂😂@tahir1603 hayırlı olsun 500k koymuşsun
13 saniye idi lütfenBizimde kayıp etmemiz 33 saniye falan sürdü hep ferdinin yüzünden
Dağıtım yok bundan sonra sen dağıtım yapacaksın biz yiyecezDağıtım bitti mi 😁
Olur ✅Dağıtım yok bundan sonra sen dağıtım yapacaksın biz yiyecez
Seni görünce Ferhat aklımıza geliyor dolandırıcı herif yaTebrikler şuradan kafamıza bişey düşermi kupon yapak 😃
Lan pardon karıştırdım @JoeQuanqa etiketlicektim hayırlı olsun diye
Hayırdır beyler neyi kutluyoruz banada söyleyim hemen dm den kutlayım bende dostumuzu 😀@JoeQuanqa hayırlı olsun dostum kardşeim bitanem
@Hamzaxaslan max vurmuş bir sigara parası ayırıp gerisini dağıtacakmışHayırdır beyler neyi kutluyoruz banada söyleyim hemen dm den kutlayım bende dostumuzu 😀