- 18,632
- 9,236
- 113
Para olsa can fedaYokmu bir babayiğit roll yapacak takip edelim
Para olsa can fedaYokmu bir babayiğit roll yapacak takip edelim
Forumda olan herkes fakir 😀Para olsa can feda
Hemde Fasss fakir 🤣Forumda olan herkes fakir 😀
Zengin kumarbaz yoktur ustaForumda olan herkes fakir 😀
Bayramdan sonra para kalmadı yaForumda olan herkes fakir 😀
Bayramdan önce de yoktu 😀Bayramdan sonra para kalmadı ya
Evet ne oldu@KaRaa burdamisin?
Vardi ya arada rol aciyordum vicdansız, en azından oynayıp kaybediyordumBayramdan önce de yoktu 😀
Bu burdurlu odul icin iban attiginda isim soy isim neydi?Evet ne oldu
Yanlış kara geldi sanırım bu temiz olan ,diğerini çağırın karaktersiz olan kara006 miydi neydiEvet ne oldu
Mustafa Furkan KılıçBu burdurlu odul icin iban attiginda isim soy isim neydi?
Benim.dmye bakayim varsa soyleyeyeimBu burdurlu odul icin iban attiginda isim soy isim neydi?
Sorun nedirBu burdurlu odul icin iban attiginda isim soy isim neydi?
Aha 😁Mustafa Furkan Kılıç
Bu hesap ve kankar92 coklu hesaptir arkadaslar.dolandiricilik yaptigu yetmiyir bide coklu hesap acmisMustafa Furkan Kılıç
Isin olmasin onunla 55 hesabi ban yedi forumda simdi 2 hesapla takiliyo oda bilinen 2 😁Sorun nedir
Diğeri sonu 92 olan herhaldeIsin olmasin onunla 55 hesabi ban yedi forumda simdi 2 hesapla takiliyo oda bilinen 2 😁
Metin için ne diyorsunBu hesap ve kankar92 coklu hesaptir arkadaslar.dolandiricilik yaptigu yetmiyir bide coklu hesap acmis
yalan yanlış şeyler yazma senin bana düşmanlığın bende para varken kirayı odeyemıyorım dıye borc istedin atamadom diye aglamaBu hesap ve kankar92 coklu hesaptir arkadaslar.dolandiricilik yaptigu yetmiyir bide coklu hesap acmis
Kankar92 olarak dm atar misinyalan yanlış şeyler yazma senin bana düşmanlığın bende para varken kirayı odeyemıyorım dıye borc istedin atamadom diye aglama