Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,592
100,151
113
Ya eskiden kimden ne alsak kısa sürede iade ediyorduk bu şekilde yokluk yaşamiyorduk bu sene gibi kötü bir yıl ben ömrümde yaşamadım valla
Benim acil kazanmam lazım gerisini bilmiyorum
Enişte takip eden adama bakar dağıtırım eğer birine kıyak yapacaksam özelden yazarım roll konusunda ismini geçirmem. Kazanırsam tabi 😵‍💫
yerim takibini ya açarsın istediğine atarsın takipçi kasar gibi yapa yapa al işte adamlar meslek yaptı onu her rolling takip edilir mi ya arada bol şans de geç hepsini takip ediyorlar
Bir tane sohbet yok 8-10-20
Aq böyle ruh hastalığının kimisi de kızıyor burası roll alanı diyor sohbet ediyorlar
Yok ya aq alana bak sanki devlet dairesi

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,592
100,151
113
Aynen biz kazanamıyoruz bari sen kazan eniste bu yalan dünyada bari parada değerli insanları bulsun nerde bir namussuz varsa para gidip onu buluyor sürekli
Çok daraldım ya güzel bir kazanç sağlasam bazı arkadaşlara atıp kaybolucam ortadan çöp oldu gitti potansiyelimiz yazık günah canımıza

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113

yerim takibini ya açarsın istediğine atarsın takipçi kasar gibi yapa yapa al işte adamlar meslek yaptı onu her rolling takip edilir mi ya arada bol şans de geç hepsini takip ediyorlar
Aq böyle ruh hastalığının kimisi de kızıyor burası roll alanı diyor sohbet ediyorlar
Bu forumda 2020 deki rollere baktım ne kadar modern insanlar varmış forumda eniste sayi sayan adam bile yok hatta rol sahibi burasi gelirse sana odul atacam diyor adam sen kazan beni es gec diyor hatta valla nerden nereye geldi forum çok yazık

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,276
10,108
113

Yok yok ben senin dediğini anladım o burayı gelir kapısına çevirenlerden bahsediyorsun sen. Biliyorum ben onların kim olduğunu adam günlük 1.5-2 k topluyor rollerden. Bi tane roll açtığını görmüyorum. 58k mesajı olmuş adamın roll takip etmekten. Ben o takip edenlerden de kime atacağımı seçerim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,592
100,151
113
Bu forumda 2020 deki rollere baktım ne kadar modern insanlar varmış forumda eniste sayi sayan adam bile yok hatta rol sahibi burasi gelirse sana odul atacam diyor adam sen kazan beni es gec diyor hatta valla nerden nereye geldi forum çok yazık
Yok sayı hep sayılır öyle bir şayılırdı ki 1 mesaj yazana kadar sayfa 7 den 10 a geçerdi öyle totemi var milletin kim çıkardıysa onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...