Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,196
8,965
113
offf canim sıkıliyor gidip 2 adam vuruyum papcida hadi iyi geceler zengin arkadaslara allah daha cok versin göz doyursun fakir kardeşler inş götü toplarsiniz ben yoruldum bonus aramakdan xiomi 15 ultra 15 gunluk cihaz satiliktir. eşi dostu tanidigi olan varsa satarim. hadi iyi gecelerr

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,457
13,553
113
Flört mü ediyosunuz la

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,673
100,241
113
Ahahaha 😂 😂 😂 😂
Adam aynı anda 3 rolle kuru, won be won yazıyor araya sayılar sıkıştırıyor. Sonrada hakkımı verin yedirmem diyor. Dm ye denilmeden direkt iban atıyor. Şevkle iman gücü ile çalışıyor adam helal olsun
En güzeli aynı maça biri alt biri üst vermiş
Bir tarafta kuruu yazıyor diğer tarafta üst totemi yapıyor o dümen bomba arada denk geliyor bak kaçırma onu

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,343
13,441
113
Ahahaha 😂 😂 😂 😂
Adam aynı anda 3 rolle kuru, won be won yazıyor araya sayılar sıkıştırıyor. Sonrada hakkımı verin yedirmem diyor. Dm ye denilmeden direkt iban atıyor. Şevkle iman gücü ile çalışıyor adam helal olsun
Ben ama şuna üzülüyorum bazı dostlar ille ki rollinginde saymanı istiyor. Ya halbuki roll açmak bir taraftan da muhabbet eşliğinde maç takibi yapmak keyifli birşey normalde. İlle ki herşey para değil işin heyecanı da var. Orada olmayınca ne adın geçiyor ne sanın. Bence üzücü birşey bu dost. Kimseye de dm atıp beni unutma diyemiyorum. Genelde böyle olduğu için unutulan kişi oluyoruz 😂

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,196
8,965
113
Bu forumda 2020 deki rollere baktım ne kadar modern insanlar varmış forumda eniste sayi sayan adam bile yok hatta rol sahibi burasi gelirse sana odul atacam diyor adam sen kazan beni es gec diyor hatta valla nerden nereye geldi forum çok yazık
benim eski dağitimlarim direk tek kupon begenenler arasindan çekilişle seklindeydi. veya ilk 20 begeniden 10 kişi çekilisle direk dagitim konusu açardim eskiden zamanla enayi olduğumu iliklerime kadar hissettirdiler

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,637
32,948
113
offf canim sıkıliyor gidip 2 adam vuruyum papcida hadi iyi geceler zengin arkadaslara allah daha cok versin göz doyursun fakir kardeşler inş götü toplarsiniz ben yoruldum bonus aramakdan xiomi 15 ultra 15 gunluk cihaz satiliktir. eşi dostu tanidigi olan varsa satarim. hadi iyi gecelerr
Kanka senin telefon 4 gündür nasıl 15 günlük kaldı yanlış anlamada 19 olması gerekmiyormu la 😅

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Ben ama şuna üzülüyorum bazı dostlar ille ki rollinginde saymanı istiyor. Ya halbuki roll açmak bir taraftan da muhabbet eşliğinde maç takibi yapmak keyifli birşey normalde. İlle ki herşey para değil işin heyecanı da var. Orada olmayınca ne adın geçiyor ne sanın. Bence üzücü birşey bu dost. Kimseye de dm atıp beni unutma diyemiyorum. Genelde böyle olduğu için unutulan kişi oluyoruz 😂
Tabi ya dost muhabbet olacak. Kuru, kuru, 1,2,3,4,5 nedir. Muhabbet etmeye çalışınca kızıyorlar bir de asker ocağı gibi sağ baştan saya döndürüyorlar

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,343
13,441
113
Çok hüzünlüyüm bu aralar noldu bana böyle. Param olsa yine böyle olur muydum acaba. Belki 3 lahmacuna düzeltirdim kendimi
Para pul bir şekilde düzelir de beni hayata bağlayacak tek şey, sesibi bile unuttuğum ama numarası aklımda kalan kişiden gelecek bir nasılsın mesajı olurdu heralde

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
En güzeli aynı maça biri alt biri üst vermiş
Bir tarafta kuruu yazıyor diğer tarafta üst totemi yapıyor o dümen bomba arada denk geliyor bak kaçırma onu
Haydi at, haydi kuru, 1,2,3,4,5 won be won. Bunları sesli okusak evde ailemiz bizi psikiyatriye sevk eder vallahi.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,186
27,588
113
Para pul bir şekilde düzelir de beni hayata bağlayacak tek şey, sesibi bile unuttuğum ama numarası aklımda kalan kişiden gelecek bir nasılsın mesajı olurdu heralde
İnşallah gelmez, vallahi hicbirsey eskisi gibi olmaz o yüzden inşallah gelmez. Yaşadım, gördüm ve yanıldım. "Sende oradaydın" demiş şair

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...