Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,058
27,419
113
Guzel cevırdın heee helal olsun 300 roll ac dıyorum acmıyorsun 1k olunca hemen acmıssın puahhaha
Kardes bak uzatmak istemiyorum ama beni zorlama sen utanirsin bu işin sonunda. Benimle muhatap olma çok zor bişey istemiyorum senden

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,678
37,726
113
Kardes bak uzatmak istemiyorum ama beni zorlama sen utanirsin bu işin sonunda. Benimle muhatap olma çok zor bişey istemiyorum senden
Tehdıt edıp durma lan ne utancam cıplak fotommu var elınde bıdaha senı konularımda gormeyeyım kulagını cekerım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,510
32,625
113
Kankam seni severim biliyorsun ama bir sebebten ötürü şans dilemiyorum 3m tl çekim yapsan 100 tl ni almam bu rollden iyi akşamlar @Barrios 😍

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,058
27,419
113
Kankam seni severim biliyorsun ama bir sebebten ötürü şans dilemiyorum 3m tl çekim yapsan 100 tl ni almam bu rollden iyi akşamlar @Barrios 😍
Kardeism bıktım bu üstü kapalı konuşmanzdan benim gibi olun ben bişey olduğunda sen bunu yaptın diyorum o yüzden tavrım budur diyorum. Sizde aynısını yapın gözünu seveyim bende seni severim ama böyle yapma açık ol, ol ki hatamı bileyim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,510
32,625
113
Kardeism bıktım bu üstü kapalı konuşmanzdan benim gibi olun ben bişey olduğunda sen bunu yaptın diyorum o yüzden tavrım budur diyorum. Sizde aynısını yapın gözünu seveyim bende seni severim ama böyle yapma açık ol, ol ki hatamı bileyim
Senin hatan olsa sana neden kankam ve seni severim yazayım amq Dm den görüşürüz siktir et 👋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...