- 24,790
- 26,000
- 113
Bende yazı daha çok seviyorum da şans bu dönerEyvallah kanka kış ayı iyi gelmedi bize aq yaz güzeldi ya
Bende yazı daha çok seviyorum da şans bu dönerEyvallah kanka kış ayı iyi gelmedi bize aq yaz güzeldi ya
Bol şans kusura bakma muhabbete dondurdum iyi şanslar
Benim için bu forumda kimse sadece 4 kişiden ibaret sende onlardan birisin. Bir daha benimle konusmaKımseden almıyorum kımseye vermıyorum demedın mı ıftıramı attım knk 🙏🙏
Bol şans kanka Başak zor ya hoca değişti ev kapanır şimdi baya kazanmak icin
Guzel cevırdın heee helal olsun 300 roll ac dıyorum acmıyorsun 1k olunca hemen acmıssın puahhahaBenim için bu forumda kimse sadece 4 kişiden ibaret sende onlardan birisin. Bir daha benimle konusma
Kardes bak uzatmak istemiyorum ama beni zorlama sen utanirsin bu işin sonunda. Benimle muhatap olma çok zor bişey istemiyorum sendenGuzel cevırdın heee helal olsun 300 roll ac dıyorum acmıyorsun 1k olunca hemen acmıssın puahhaha
bol şanslar@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
Tehdıt edıp durma lan ne utancam cıplak fotommu var elınde bıdaha senı konularımda gormeyeyım kulagını cekerımKardes bak uzatmak istemiyorum ama beni zorlama sen utanirsin bu işin sonunda. Benimle muhatap olma çok zor bişey istemiyorum senden
Lan defol git çakallık yapma canımı da sıkma sümsük seniTehdıt edıp durma lan ne utancam cıplak fotommu var elınde bıdaha senı konularımda gormeyeyım kulagını cekerım
Bol şansın olsun.@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
Otur sıfırLan defol git çakallık yapma canımı da sıkma sümsük seni
Kardeism bıktım bu üstü kapalı konuşmanzdan benim gibi olun ben bişey olduğunda sen bunu yaptın diyorum o yüzden tavrım budur diyorum. Sizde aynısını yapın gözünu seveyim bende seni severim ama böyle yapma açık ol, ol ki hatamı bileyimKankam seni severim biliyorsun ama bir sebebten ötürü şans dilemiyorum 3m tl çekim yapsan 100 tl ni almam bu rollden iyi akşamlar @Barrios 😍
Senin hatan olsa sana neden kankam ve seni severim yazayım amq Dm den görüşürüz siktir et 👋Kardeism bıktım bu üstü kapalı konuşmanzdan benim gibi olun ben bişey olduğunda sen bunu yaptın diyorum o yüzden tavrım budur diyorum. Sizde aynısını yapın gözünu seveyim bende seni severim ama böyle yapma açık ol, ol ki hatamı bileyim
Eyvallah şimdi hatirladim neyden bol şans dilemedigini, eyvallah kankamSenin hatan olsa sana neden kankam ve seni severim yazayım amq Dm den görüşürüz siktir et 👋
Bol şanslar Gaddar katılım var mı acaba@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
bol sans@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz