Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,127
8,912
113
Sponsorun yoksa sen sponsor ol o da yoksa takibe devam o vakit inşallah
insanlar beni skecek gibi davraniyor ama az param oldugunda 3 4 dm kesin geliyor cozemedim benim bu forumda insanlarin kafasinda nasil bir yerim var bilmiyorm yardimm etmeyelim ama parasi oldugunda çökeriz kafasinda herkes ..

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
insanlar beni skecek gibi davraniyor ama az param oldugunda 3 4 dm kesin geliyor cozemedim benim bu forumda insanlarin kafasinda nasil bir yerim var bilmiyorm yardimm etmeyelim ama parasi oldugunda çökeriz kafasinda herkes ..
Dost beni iyice psikolog ettin, ne derdin varsa hepsini biliyorum artık şükür. Dini ilimler alanında ihtisasim var benim psikoloji okumadim. Sakız orucu bozuyor mu şeklinde sorular sorabilirsin misal.

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,517
8,638
113
Aynen bize uygulanan tarifede bu şekilde dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...