- 21,880
- 18,048
- 113
Bismillah daha yeni geldim lose olmuş la havle Vela kuvvetteBol şanslar Gaddar katılım var mı acaba
Bismillah daha yeni geldim lose olmuş la havle Vela kuvvetteBol şanslar Gaddar katılım var mı acaba
sponsorumuz da yok ah ulanBismillah daha yeni geldim lose olmuş la havle Vela kuvvette
Sponsorun yoksa sen sponsor ol o da yoksa takibe devam o vakit inşallahsponsorumuz da yok ah ulan
Bol şans@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
insanlar beni skecek gibi davraniyor ama az param oldugunda 3 4 dm kesin geliyor cozemedim benim bu forumda insanlarin kafasinda nasil bir yerim var bilmiyorm yardimm etmeyelim ama parasi oldugunda çökeriz kafasinda herkes ..Sponsorun yoksa sen sponsor ol o da yoksa takibe devam o vakit inşallah
Dost aynı hataya ben de düştüm Gaddar Kerimimim konusuna ne zaman Bol şans desem benden üstteki mesajında lose yazıyor hep. Yetişemiyoruz lose hızınaBol şans
Neyse bizimde rol hakkımız varmış başlarız birazdanDost aynı hataya ben de düştüm Gaddar Kerimimim konusuna ne zaman Bol şans desem benden üstteki mesajında lose yazıyor hep. Yetişemiyoruz lose hızına
Dost beni iyice psikolog ettin, ne derdin varsa hepsini biliyorum artık şükür. Dini ilimler alanında ihtisasim var benim psikoloji okumadim. Sakız orucu bozuyor mu şeklinde sorular sorabilirsin misal.insanlar beni skecek gibi davraniyor ama az param oldugunda 3 4 dm kesin geliyor cozemedim benim bu forumda insanlarin kafasinda nasil bir yerim var bilmiyorm yardimm etmeyelim ama parasi oldugunda çökeriz kafasinda herkes ..
bi tek benim yokmuşNeyse bizimde rol hakkımız varmış başlarız birazdanbütün forumu kurtaririz bu bataktan
![]()
tmm arif efendiDost beni iyice psikolog ettin, ne derdin varsa hepsini biliyorum artık şükür. Dini ilimler alanında ihtisasim var benim psikoloji okumadim. Sakız orucu bozuyor mu şeklinde sorular sorabilirsin misal.
Bu ay ki faturan ne oldu kankainsanlar beni skecek gibi davraniyor ama az param oldugunda 3 4 dm kesin geliyor cozemedim benim bu forumda insanlarin kafasinda nasil bir yerim var bilmiyorm yardimm etmeyelim ama parasi oldugunda çökeriz kafasinda herkes ..
daha kesilmedi 10 kasimda son odemesi ay sonu odeyecekmisin yoksaBu ay ki faturan ne oldu kanka
Aynen bize uygulanan tarifede bu şekilde dostuminsanlar beni skecek gibi davraniyor ama az param oldugunda 3 4 dm kesin geliyor cozemedim benim bu forumda insanlarin kafasinda nasil bir yerim var bilmiyorm yardimm etmeyelim ama parasi oldugunda çökeriz kafasinda herkes ..
Yok ben artık forumda 3-5 dost hariç kimseye yardım etmemdaha kesilmedi 10 kasimda son odemesi ay sonu odeyecekmisin yoksa
vallahi anlamiyorum bende cok paylasimciyim kazandigim zaman param yokken kimse iplemiyor yaAynen bize uygulanan tarifede bu şekilde dostum
bende.Yok ben artık forumda 3-5 dost hariç kimseye yardım etmem
O zaman 10 kasımda foruma girersek boku yedik. Fatura dramını iliklerimize kadar hissettireceksin bize.daha kesilmedi 10 kasimda son odemesi ay sonu odeyecekmisin yoksa
yok onu hallederim ay sonuna kdr 50 kere kazanirim her zaman oyle sanssiz olmuyoruz arif efendiiiO zaman 10 kasımda foruma girersek boku yedik. Fatura dramını iliklerimize kadar hissettireceksin bize.