- 19,472
- 7,380
- 113
Gecmiş olsun dost
2 3 kişi var zaten artık kazanclarda ulasacagim bundan sonra dağıtım vs yok bendevallahi anlamiyorum bende cok paylasimciyim kazandigim zaman param yokken kimse iplemiyor ya
Noldu la hani maaş alınca bana roll actiracaktin 1 ay oldu kuzenGecmiş olsun dost
bende oyle şurada 1 aydir perişanim kimileri taşak geciyor bu halimle kimileri guluyor kimileri makara yapiyor 1 kişide dm atip al bu sefer benden olsun sıkma canini demiyor. elbet kendi imkanlarimla yukselirim bende dalga gecerim ozaman2 3 kişi var zaten artık kazanclarda ulasacagim bundan sonra dağıtım vs yok bende
1 aydır işsizim yeni girdim işe 1 hafta oldu gurbetteyim paramı kalır dostNoldu la hani maaş alınca bana roll actiracaktin 1 ay oldu kuzen
gurbet yurt disimi? bende istanbula dogru gidecem iş bulamiyorum yurt disida olsa giderdim1 aydır işsizim yeni girdim işe 1 hafta oldu gurbetteyim paramı kalır dost
En son Yalova'da tersanedeydigurbet yurt disimi? bende istanbula dogru gidecem iş bulamiyorum
maaşi iyidir tersaneyseEn son Yalova'da tersanedeydi
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya tam komedisin harbiden çok güldüm. Geçmişe bak roll takip edince kaç kişi roll actirmis veya ödül atmistir sana. Şimdi Aktaş sana dm mi atsın bunu mu istiyorsun bana da atmıyor ne yapalım ölelim mi simdi.bende oyle şurada 1 aydir perişanim kimileri taşak geciyor bu halimle kimileri guluyor kimileri makara yapiyor 1 kişide dm atip al bu sefer benden olsun sıkma canini demiyor. elbet kendi imkanlarimla yukselirim bende dalga gecerim ozaman
İş ilanları na bak knk facebookdagurbet yurt disimi? bende istanbula dogru gidecem iş bulamiyorum yurt disida olsa giderdim
Koptum lan ne adamsın 😂O zaman 10 kasımda foruma girersek boku yedik. Fatura dramını iliklerimize kadar hissettireceksin bize.
rol takip edince herkes takip edene mecbur hissedip atiyor zaten arif efendi. bir tane dm atip al kardes 1k oyna diyen gormedim. ama bagzi vatandaslar gunluk 20 tane deneme yapiyor felanca sponsor su destek felan. arif efendi benim destek yok. kasa yapmişsam bilki spin yakalamisimdir site den bonus yakalamisimdir yukselmisimdir. yagmur yagdir bize ağrif efendiSen neyin kafasını yaşıyorsun ya tam komedisin harbiden çok güldüm. Geçmişe bak roll takip edince kaç kişi roll actirmis veya ödül atmistir sana. Şimdi Aktaş sana dm mi atsın bunu mu istiyorsun bana da atmıyor ne yapalım ölelim mi simdi.
Sürekli ağlak olup dert yanmak insanı usandırır dost Arif Efendi den sana öğüt olsun bu.
kop kop kooopKoptum lan ne adamsın 😂
Ya birader sen 30 k kazanınca konu açıp millet taşak geçmiş adamsın burda şimdi kendini ne hallere sokuyorsun gelmişsin harbi iyi değilsin senrol takip edince herkes takip edene mecbur hissedip atiyor zaten arif efendi. bir tane dm atip al kardes 1k oyna diyen gormedim. ama bagzi vatandaslar gunluk 20 tane deneme yapiyor felanca sponsor su destek felan. arif efendi benim destek yok. kasa yapmişsam bilki spin yakalamisimdir site den bonus yakalamisimdir yukselmisimdir. yagmur yagdir bize ağrif efendi
Aynen bende yıyıcılere ekmek yok2 3 kişi var zaten artık kazanclarda ulasacagim bundan sonra dağıtım vs yok bende
Sen iyi kazanip kime attın da durduk yere o da iyi kazanıp ta atmadı sana merak ediyorum harbiden.rol takip edince herkes takip edene mecbur hissedip atiyor zaten arif efendi. bir tane dm atip al kardes 1k oyna diyen gormedim. ama bagzi vatandaslar gunluk 20 tane deneme yapiyor felanca sponsor su destek felan. arif efendi benim destek yok. kasa yapmişsam bilki spin yakalamisimdir site den bonus yakalamisimdir yukselmisimdir. yagmur yagdir bize ağrif efendi
eveet suanda vursam yine tasak gecicem cunku bunu hak edenler cok.Ya birader sen 30 k kazanınca konu açıp millet taşak geçmiş adamsın burda şimdi kendini ne hallere sokuyorsun gelmişsin harbi iyi değilsin sen
isim vermem cok var o model insanlarSen iyi kazanip kime attın da durduk yere o da iyi kazanıp ta atmadı sana merak ediyorum harbiden.
Dost hiçbir şey karşılıksız değildir sen dahil bu forumda her üyenin tek tek kapısını çalıp harçlığını vermisimdir tanıdık tanimadik herkese öyle olunca kazanınca onlar da bizim kapımızı çalışıyorbi tek benim yokmuş
Ee git onlara deyiver. Arif Efendiye zırnık koklatmamissin sabahtan akşama kadar senin derdini dinliyor bak.isim vermem cok var o model insanlar