Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,127
8,912
113
2 3 kişi var zaten artık kazanclarda ulasacagim bundan sonra dağıtım vs yok bende
bende oyle şurada 1 aydir perişanim kimileri taşak geciyor bu halimle kimileri guluyor kimileri makara yapiyor 1 kişide dm atip al bu sefer benden olsun sıkma canini demiyor. elbet kendi imkanlarimla yukselirim bende dalga gecerim ozaman

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
bende oyle şurada 1 aydir perişanim kimileri taşak geciyor bu halimle kimileri guluyor kimileri makara yapiyor 1 kişide dm atip al bu sefer benden olsun sıkma canini demiyor. elbet kendi imkanlarimla yukselirim bende dalga gecerim ozaman
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya tam komedisin harbiden çok güldüm. Geçmişe bak roll takip edince kaç kişi roll actirmis veya ödül atmistir sana. Şimdi Aktaş sana dm mi atsın bunu mu istiyorsun bana da atmıyor ne yapalım ölelim mi simdi.
Sürekli ağlak olup dert yanmak insanı usandırır dost Arif Efendi den sana öğüt olsun bu.

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,127
8,912
113
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya tam komedisin harbiden çok güldüm. Geçmişe bak roll takip edince kaç kişi roll actirmis veya ödül atmistir sana. Şimdi Aktaş sana dm mi atsın bunu mu istiyorsun bana da atmıyor ne yapalım ölelim mi simdi.
Sürekli ağlak olup dert yanmak insanı usandırır dost Arif Efendi den sana öğüt olsun bu.
rol takip edince herkes takip edene mecbur hissedip atiyor zaten arif efendi. bir tane dm atip al kardes 1k oyna diyen gormedim. ama bagzi vatandaslar gunluk 20 tane deneme yapiyor felanca sponsor su destek felan. arif efendi benim destek yok. kasa yapmişsam bilki spin yakalamisimdir site den bonus yakalamisimdir yukselmisimdir. yagmur yagdir bize ağrif efendi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,416
33,253
113
rol takip edince herkes takip edene mecbur hissedip atiyor zaten arif efendi. bir tane dm atip al kardes 1k oyna diyen gormedim. ama bagzi vatandaslar gunluk 20 tane deneme yapiyor felanca sponsor su destek felan. arif efendi benim destek yok. kasa yapmişsam bilki spin yakalamisimdir site den bonus yakalamisimdir yukselmisimdir. yagmur yagdir bize ağrif efendi
Ya birader sen 30 k kazanınca konu açıp millet taşak geçmiş adamsın burda şimdi kendini ne hallere sokuyorsun gelmişsin harbi iyi değilsin sen

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Sen iyi kazanip kime attın da durduk yere o da iyi kazanıp ta atmadı sana merak ediyorum harbiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...