- 39,513
- 33,640
- 113
Ya usta vursan ne olacak kumara devam ettiğin sürece cebinde yine paranın olmadığı günler olacak bı ogrenemediniz haram para ile hava atilmayacaginieveet suanda vursam yine tasak gecicem cunku bunu hak edenler cok.
Ya usta vursan ne olacak kumara devam ettiğin sürece cebinde yine paranın olmadığı günler olacak bı ogrenemediniz haram para ile hava atilmayacaginieveet suanda vursam yine tasak gecicem cunku bunu hak edenler cok.
La boşver parayı falan hayat boştur loYa usta vursan ne olacak kumara devam ettiğin sürece cebinde yine paranın olmadığı günler olacak bı ogrenemediniz haram para ile hava atilmayacagini
La boşver parayı falan hayat boştur lo
alt mi girdin gecmiş olsunBarça madrid maçında çıkan sayıya bak nba maçına döndü üst girsek kururdu
Yok oynamadımalt mi girdin gecmiş olsun
Sokrates bu sözleri duysaydı felsefeyi bırakırdı dost. Gecenin en anlamlı sözünü ettin maşallahLa boşver parayı falan hayat boştur lo
iyi yapmissin oynasan yatardi birak hesabinda dursun paranYok oynamadım
Hangi paramiyi yapmissin oynasan yatardi birak hesabinda dursun paran
9 kasımda hatirlat bana dm at yarın faturamin son günü diyeiyi yapmissin oynasan yatardi birak hesabinda dursun paran
arif efendi şuan rol devam ediyor sanip kulaklarimizi çinlatiyorlar sankiSokrates bu sözleri duysaydı felsefeyi bırakırdı dost. Gecenin en anlamlı sözünü ettin maşallah
hepmi fakiriz yaHangi param
hesap kesimi 10 kasim 20 gun suren oluyor turkcell. taktin faturaya arif efendi9 kasımda hatirlat bana dm at yarın faturamin son günü diye
Bilge Sokrates bir sözünde şöyle demiş;Sokrates bu sözleri duysaydı felsefeyi bırakırdı dost. Gecenin en anlamlı sözünü ettin maşallah
Rolş actır bosver soktaresıBilge Sokrates bir sözünde şöyle demiş;
'Ömrüne aşk katmazsan, onu dostluklarla sula'
Ah be metincim, vurucuda imkan olsa burada boş boş konuşur mu 😐Rolş actır bosver soktaresı
Teyyyy hanım oğlu bura yerimi
Rol açacak arkadaş geldi Metin Hocam yeni çekmiş parayıRolş actır bosver soktaresı