Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,127
8,912
113
Dost hiçbir şey karşılıksız değildir sen dahil bu forumda her üyenin tek tek kapısını çalıp harçlığını vermisimdir tanıdık tanimadik herkese öyle olunca kazanınca onlar da bizim kapımızı çalışıyor
eveet şuan asla ddestek bulamiyorsam karsiliksiz degildir. kasa yaptigim.zamanda ayni seyi yapacagimm karsilikli

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,127
8,912
113
Ee git onlara deyiver. Arif Efendiye zırnık koklatmamissin sabahtan akşama kadar senin derdini dinliyor bak.
yaaa konu niye ben oldum mk kapatin konuyu paramiz yok destegimiz yok aramaya devam. bu kdr zaten sinir sitres icindeym bide laf sokmalar yapiyonuz ya

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,517
8,638
113
Dost hiçbir şey karşılıksız değildir sen dahil bu forumda her üyenin tek tek kapısını çalıp harçlığını vermisimdir tanıdık tanimadik herkese öyle olunca kazanınca onlar da bizim kapımızı çalışıyor
Bana kimse ulaşmıyor dostum ama okadar dağıtım yaptım

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
yaaa konu niye ben oldum mk kapatin konuyu paramiz yok destegimiz yok aramaya devam. bu kdr zaten sinir sitres icindeym bide laf sokmalar yapiyonuz ya
Forumda kimsenin zengin olmadığını bilseydin benim gibi kafan rahat olurdu. Büyük vuran 1 hafta sürüyor zenginliği zaten sinir stres olma boşuna. Hepimiz aynıyız 1 kazanıp 5 kaybediyoruz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,106
27,496
113
Bu forumda 3 yıl boyunca selam vermediği adama paralaninca 3 günde can ciğer olan kardeşleride gördük. Olan ve olacak olan hiçbir şeye şaşırmıyorum ben

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,207
16,553
113
eveet suanda vursam yine tasak gecicem cunku bunu hak edenler cok.
Hacı senin bu muhabbetlerinden biz gerçekten çok sıkıldık. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmandan. Kimi iğneliyorsan direkt olarak ona konuş. Bak mesela benim seninle hiçbir alışverişim yok. Konuşmayayım diyorum ama bana kaç kere yazdın dmden. Ya bana ne faydan dokundu senin bugüne kadar? Ya arkadaş ben burda kaç kişiye param varken sorgusuz sualsiz adamlar istemeden dm atıp para atıyorum çoğu şahittir. E hal böyle olunca insan olan da bana ulaşıyor ve bir şekilde parasız kalmıyorum çok şükür. Ama sen kimleri neyi kastediyorsun bilmiyoruz ama direkt onlara ekşirsen, sitemini onlara yaparsan forum da huzura kavuşacaktır. İsyanını yanlış yerlerde dile getiriyorsun. Senin yanlışın bu. Bi zararını görmedim, kötü bir arkadaşa benzemiyorsun ama parayı bulduğun vakit çok kez arkada kumar çevirdiğini ve paran bitince foruma damladığını bir kaç kez yorumlarından yakalamıştım. Şimdi sen yerken tek yiyip, bitince de milletin nevaleye göz dikersen o da olmaz kusura bakma. Şansın açık olsun kardeşim umarım bundan sonra durumu toparlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...