Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.10

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,021
32,608
113
Biz rol parası alıp kactigimiza kimse şahit olmadi çok şükür dost niye sana benzeyelim doğrudur ben olsam giremezdim zaten foruma
100-200 lira için bile parası bitince her konuda sinyal yapan 45 yaşındaki adama da açıklama yapmayacağım varsa bir derdin gider başkana sorarsın cevabını alırsın

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
100-200 lira için bile parası bitince her konuda sinyal yapan 45 yaşındaki adama da açıklama yapmayacağım varsa bir derdin gider başkana sorarsın cevabını alırsın
Düşünsene yaş 50 ye dayanmış 100 tl kazanmak için bir forum sitesine kuppn takip ediyosun ulan ne güzel be bide çay uf

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,823
13,718
113
Burda iki tane bunak andropozlu var kafalarını yakında birbirine sürterler izleyin 😂

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Onu bereli çok oldu dost borcumuz varken niye rol açalım :) o değilde bu tumbet çekimleri gecmi geliyor ya 1 saati geçti ödeme yapmadi ?
Seni severim ama para varken cevap vermemezlik yapıyorsun o huyunu sevmedim. Geçen konuda maç önerisi istedin, maçı söyledik oralı bile olmadın, tepki bile vermedin. Hatta konuya bir daha girmedin bile

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Seni severim ama para varken cevap vermemezlik yapıyorsun o huyunu sevmedim. Geçen konuda maç önerisi istedin, maçı söyledik oralı bile olmadın, tepki bile vermedin. Hatta konuya bir daha girmedin bile
Sende para var bi dm atalım bakalım cevap verecek misin ortakk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...