- 42,600
- 43,600
- 113
Kalabalıksa 6 x250de olur5 kişi 300 yapalım başka ne yapılır 1500 ile
Sabah işe giderken sigara alayım 90a bile tavım puhaha
Kalabalıksa 6 x250de olur5 kişi 300 yapalım başka ne yapılır 1500 ile
Ne maç yok la koskoca Ekvador varYav yap öyle yap maç yok zaten dede satin alak aq yatıp uyuyak
Gece maçları ölü olan para da yanmasın reisYada 5 kişi 300
Ulan sende gizli gizli bizimi takip ediyonNe maç yok la koskoca Ekvador var
Millet aza tamah ediyor biz yanmışız vallaHerkese bolustursene dost isteyen ortak olur
Adam sigara alcam diyo dost mecburuz yapcak bisey yokMillet aza tamah ediyor biz yanmışız valla
DoğruAdam sigara alcam diyo dost mecburuz yapcak bisey yok
Aza tamah ile ne alakası var kardeşim bak adam sigara param bile yok diyor benim için farketmez açıcaksan aç rolü de cebinde hiç parası olmayan insanlar olabilirMillet aza tamah ediyor biz yanmışız valla
Bütün konulardayım ben her mesajı okuyom tvden açtım netflixi takılıyom 😂Ulan sende gizli gizli bizimi takip ediyon
La yok bakma sen banaAdam sigara alcam diyo dost mecburuz yapcak bisey yok
Herkes kendi dusuncesini dile getiriyor kral anlayışın için sağol sen düşüne biliyon en azındanAdam sigara alcam diyo dost mecburuz yapcak bisey yok
Valenciennes in yazdigini gormedim yeni gördüm dost sigara parası yoksa adam sigarasini alsin tabiAza tamah ile ne alakası var kardeşim bak adam sigara param bile yok diyor benim için farketmez açıcaksan aç rolü de cebinde hiç parası olmayan insanlar olabilir
Yok olmasi gerekn o zatenHerkes kendi dusuncesini dile getiriyor kral anlayışın için sağol sen düşüne biliyon en azından
Pardon dost valla gormedim senin son yazdiginiLa yok bakma sen bana
Karar ortaksa uyarız