Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57,212
19,102
113
Iste mesele orda zaten sino o yuzden adam seni sevdigi icin senin konuna gelip sana laf atıyor sevmese o kadar is yaptirmazdi sana
Evet 250 tl meselesi isin espirisi zaten yine gelip diyebilir bunda sorun yok ki ama herkesin derdi ayri imis arka planda ne var bilemem

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,342
13,441
113
Telegram grupları bu hale çeviriyor işi parasız Kalınca dedikodu başlıyor
Ne dedikodusu enişte ne alakası var.
@Mülayim6060 eli açık bir insan bunu herkes biliyor zaten. Bize de çok yardımcı oldu bunu kimse inkar edemez zaten eden olursa ilk ben karşı çıkarım. Ama bizim wlestirimiz o değil zaten. Son zamanlarda tuhaf davranıyor, eminim kendisi de bir baksa fark edecektir zaten. Kimseyi kirma niyetim yok s hatta bize daha önce yardımcı olduğu için ayrıca hep tşk ettim. Belki de o böyle yaptığı için bize koymuştur. Samimi bir şekilde eleştirdi sadece. Burada kavga etmelik birşey de yok.

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Ben yine diyorum yapılan nankörlük. Bu kader nankör olduklarını bilmiyordum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Forumdakı ınsanlrı cok onemsıyoruz adama gecmıs olsun dedıık kansersın dedık yanında olduk kefenınde cep var gıbı 2 cekım yaptı agalık taslıyo allah şıfa versın allah cennetıne alsın @AzraeL senı

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,654
100,229
113
@Mülayim6060 eli açık bir insan bunu herkes biliyor zaten. Bize de çok yardımcı oldu bunu kimse inkar edemez zaten eden olursa ilk ben karşı çıkarım. Ama bizim wlestirimiz o değil zaten. Son zamanlarda tuhaf davranıyor, eminim kendisi de bir baksa fark edecektir zaten. Kimseyi kirma niyetim yok s hatta bize daha önce yardımcı olduğu için ayrıca hep tşk ettim. Belki de o böyle yaptığı için bize koymuştur. Samimi bir şekilde eleştirdi sadece. Burada kavga etmelik birşey de yok.
Hayır hayır şimdi dökerim buraya bütün telegram gruplarını
İnsanları düşman yapıyor buradakilere biliyoruz kim kimle yazarım hepsini aptal mıyız biz kardeşim kaç senedir buradayız
Anında laf dedikodu adam çekiştirme arkadan konuşma tanımadığı adam hakkında yorumlar yapılıyor hiç tanımadığı adama bile düşman yaparlar adamı gerek yok böyle şeylere

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Dostlar her sayfayı ayrı ayrı okuyup analiz etmeye çalışıyorum ama beyin hücrelerim yandı. Problemin kaynağı benmiyim yoksa ben de mi bi sıkıntı var

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
[/QUOTE]
Tuhaf davranışım ne acaba harbi merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...