Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbon 777 TL ( Kolay Çevrimli - 2000TL Çekim)

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
906
113
Ala ala bende dedım kolpamcıktı sıte heralde yav benım bakıyeyı duzenledı fazlalığı sıldı cekımı yıne onaylamadı delırıcem
Ya dost çocukmusun sen o ekran görüntüsüne inanıyorsun çekmesek niye çektik diyelim sabah benim ödemeyi tam 2 saatte ödedi ama ödedi yani

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Ya dost çocukmusun sen o ekran görüntüsüne inanıyorsun çekmesek niye çektik diyelim sabah benim ödemeyi tam 2 saatte ödedi ama ödedi yani
Yav ağa sıte bakıyeyı duzenlıyor cekımı yıne onaylamıyor sence kıllanmam normal degılmi bakıye düzenleyen sıte cekmınbeklemeye alır bu hep böyledir saha dün başlamadık oynamaya

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
906
113
Yav ağa sıte bakıyeyı duzenlıyor cekımı yıne onaylamıyor sence kıllanmam normal degılmi bakıye düzenleyen sıte cekmınbeklemeye alır bu hep böyledir saha dün başlamadık oynamaya
Ödemeyen site bu kadar kişiye göndermezdi vardır bişey o zaman ne diyim bilemedim ki canlı bişey demiyor mu

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Ödemeyen site bu kadar kişiye göndermezdi vardır bişey o zaman ne diyim bilemedim ki canlı bişey demiyor mu
Yok ağa 65 saat oldu aw sureklı yogunluk bahanesı sunuyor önüme bende burda bakıyım 2 dk da beklemeye alıyor mılletı 15 dk sa oduyor cekımı mıllete gorunec
kanka sureklı yogunluk var bahanesı sunuyor bana 65 saat oldu burda mılleete 2 dk ıcınde onay verıp 14 dk sa cekım oduyor bende görüyorum görüncede delırıyorum bunalıma sokru benı site

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
906
113
Bak sen yazmıştın galiba bu siteyi ondanda çektim yeni ödediler yarım saatte falan

Ekli dosyalar