- 666
- 196
- 43
Nasıl aga ne dedın destege söylede bızde yapalım kavga edıncemi onayladılarKanka dün gece aldım ben ödemeyi 00 gibi kavga ettim ama bayağa canlı destekle uğraştım
Nasıl aga ne dedın destege söylede bızde yapalım kavga edıncemi onayladılarKanka dün gece aldım ben ödemeyi 00 gibi kavga ettim ama bayağa canlı destekle uğraştım
Bende 2 saate yakın bekledim işlem dai almadılar iptal edip tekrar çekim vrdim ve her foruma şikayet yazıyorum her yerde paylascam dedim.. canlı destek zaten 10dk 1 yazıyor sona kontrl ediyorum dedi çekim izne düştü 1 saat sonra çekim geldiNasıl aga ne dedın destege söylede bızde yapalım kavga edıncemi onayladılar
Yok dostum destek bana bottan yogunluk var yazıyor 4bgundurBende 2 saate yakın bekledim işlem dai almadılar iptal edip tekrar çekim vrdim ve her foruma şikayet yazıyorum her yerde paylascam dedim.. canlı destek zaten 10dk 1 yazıyor sona kontrl ediyorum dedi çekim izne düştü 1 saat sonra çekim geldi
Farklı ödeme havalesi deneyin site iki dk da attı hesabaYok dostum destek bana bottan yogunluk var yazıyor 4bgundur
Bütün yöntemleri denedım 4 gundur baba yok fazlalık bakıye duzenlendı cekım yinr beklemeye alınıp ödenmedıFarklı ödeme havalesi deneyin site iki dk da attı hesaba
bence bekleyin ödem en yapacaklar yapmasalardi kimlik selfi falan isterlerdiBütün yöntemleri denedım 4 gundur baba yok fazlalık bakıye duzenlendı cekım yinr beklemeye alınıp ödenmedı
Ben 5 gün odemedı kufur ettım ana bacı en son sonra bılerek tekde basıp batırdım kolpa siteDekont gönderen paralı askerlerAma iyi iş tuttunuz 2 gunde ıyı etkileşim
![]()
Aga hiç batırmasaydın parayı gün boyu ha bire bağlanıp rahatsız edince ödüyorduBen 5 gün odemedı kufur ettım ana bacı en son sonra bılerek tekde basıp batırdım kolpa site
Knk batırma parayı ha bire rahatsız et canlı desteği gün boyu finalde pes edip ödüyorlar hahaLavuga ana avrat saplıyorum lavuk cekim aşamasındadır sabrınız için teşekkürler diyor auto mesajSıkıntı yok aga neticede hernekadar para yatırmasanda zaman kaybı oldu...
Benimki daha beklemeye alınmadıçekim verildi 15 dkdır bekleme yazıyor öderse yazarom