- 876
- 845
- 93
kral sağ üstte google bildirim yerinde +18 şeyler yazıyo hayırdır? +18 şeylermi izliyosun ayıp sana yasına basına bakmadan yok grup fln hyrdyrçok fazla anlamam pcden resim falan ama bu yani
kral sağ üstte google bildirim yerinde +18 şeyler yazıyo hayırdır? +18 şeylermi izliyosun ayıp sana yasına basına bakmadan yok grup fln hyrdyrçok fazla anlamam pcden resim falan ama bu yani
Hahahahah ödeme alanlar sıte adamıymış belli oldu konu kilitleyinNe diyor lan bu
Kanka bu kendi yazıyor akli dengesini yitirmiş sabahtan beri aynıHahahahah ödeme alanlar sıte adamıymış belli oldu konu kilitleyin
Ala ala bende dedım kolpamcıktı sıte heralde yav benım bakıyeyı duzenledı fazlalığı sıldı cekımı yıne onaylamadı delırıcemKanka bu kendi yazıyor akli dengesini yitirmiş sabahtan beri aynı
Senin çekim sabaha gelir sıkıntı yapmaAla ala bende dedım kolpamcıktı sıte heralde yav benım bakıyeyı duzenledı fazlalığı sıldı cekımı yıne onaylamadı delırıcem
Ya dost çocukmusun sen o ekran görüntüsüne inanıyorsun çekmesek niye çektik diyelim sabah benim ödemeyi tam 2 saatte ödedi ama ödedi yaniAla ala bende dedım kolpamcıktı sıte heralde yav benım bakıyeyı duzenledı fazlalığı sıldı cekımı yıne onaylamadı delırıcem
Kanka 14 saat ıptal etmeden tuttum yıne beklemeye almadı ben umudu kestim saatte 1 ıptal edıp verıyorum cekım yıne beklemeyegecmıyrSenin çekim sabaha gelir sıkıntı yapma
Kanka adamlarda seni yıldırmaya çalışıyorlar iptal etmeden bekleKanka 14 saat ıptal etmeden tuttum yıne beklemeye almadı ben umudu kestim saatte 1 ıptal edıp verıyorum cekım yıne beklemeyegecmıyr
Yav ağa sıte bakıyeyı duzenlıyor cekımı yıne onaylamıyor sence kıllanmam normal degılmi bakıye düzenleyen sıte cekmınbeklemeye alır bu hep böyledir saha dün başlamadık oynamayaYa dost çocukmusun sen o ekran görüntüsüne inanıyorsun çekmesek niye çektik diyelim sabah benim ödemeyi tam 2 saatte ödedi ama ödedi yani
Ödemeyen site bu kadar kişiye göndermezdi vardır bişey o zaman ne diyim bilemedim ki canlı bişey demiyor muYav ağa sıte bakıyeyı duzenlıyor cekımı yıne onaylamıyor sence kıllanmam normal degılmi bakıye düzenleyen sıte cekmınbeklemeye alır bu hep böyledir saha dün başlamadık oynamaya
Yok ağa 65 saat oldu aw sureklı yogunluk bahanesı sunuyor önüme bende burda bakıyım 2 dk da beklemeye alıyor mılletı 15 dk sa oduyor cekımı mıllete gorunecÖdemeyen site bu kadar kişiye göndermezdi vardır bişey o zaman ne diyim bilemedim ki canlı bişey demiyor mu
kanka sureklı yogunluk var bahanesı sunuyor bana 65 saat oldu burda mılleete 2 dk ıcınde onay verıp 14 dk sa cekım oduyor bende görüyorum görüncede delırıyorum bunalıma sokru benı siteÖdemeyen site bu kadar kişiye göndermezdi vardır bişey o zaman ne diyim bilemedim ki canlı bişey demiyor mu
O bahaneyı bana 3 gundur söylüyorlar arama falan yapmıyorlar çok beklersin arama ıcın00:00 den sonra deneyin beni arayacaklar sözde yarın
Bak sen yazmıştın galiba bu siteyi ondanda çektim yeni ödediler yarım saatte falanYav ağa sıte bakıyeyı duzenlıyor cekımı yıne onaylamıyor sence kıllanmam normal degılmi bakıye düzenleyen sıte cekmınbeklemeye alır bu hep böyledir saha dün başlamadık oynamaya
Evet bunda kaybettım benBak sen yazmıştın galiba bu siteyi ondanda çektim yeni ödediler yarım saatte falan
Bize niye ödemiyorBak sen yazmıştın galiba bu siteyi ondanda çektim yeni ödediler yarım saatte falan