Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbon 777 TL ( Kolay Çevrimli - 2000TL Çekim)

greywolf123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
136
73
28
Nasıl aga ne dedın destege söylede bızde yapalım kavga edıncemi onayladılar
Bende 2 saate yakın bekledim işlem dai almadılar iptal edip tekrar çekim vrdim ve her foruma şikayet yazıyorum her yerde paylascam dedim.. canlı destek zaten 10dk 1 yazıyor sona kontrl ediyorum dedi çekim izne düştü 1 saat sonra çekim geldi

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Bende 2 saate yakın bekledim işlem dai almadılar iptal edip tekrar çekim vrdim ve her foruma şikayet yazıyorum her yerde paylascam dedim.. canlı destek zaten 10dk 1 yazıyor sona kontrl ediyorum dedi çekim izne düştü 1 saat sonra çekim geldi
Yok dostum destek bana bottan yogunluk var yazıyor 4bgundur

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,098
2,196
113
Unutursun gönlüm unutursun elbet alışırsın yanlız kalmalara alışırsın gönlüm alışırsın elbet bu ne ilk son giden uzaklara

polooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,986
594
113
beyler telegram botunda hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
Dekont gönderen paralı askerler :) Ama iyi iş tuttunuz 2 gunde ıyı etkileşim :)

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
sen bendende acemi cıktın bilader nerde +18 ? :) Kalbini iç dış yıkamaya ver..He bu arada biz 18 lik mevzuları coktan gectik sabunluk olduk yani..Ele avuca sıgmıyoruz.

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
Lavuga ana avrat saplıyorum lavuk cekim aşamasındadır sabrınız için teşekkürler diyor auto mesaj :) Sıkıntı yok aga neticede hernekadar para yatırmasanda zaman kaybı oldu...

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
Yok moruk bunlar bu saatten sonra bi cacık ödemez saldım gitti zaten 1 haftada olmayan daha olmaz