- 440
- 208
- 43
2 saat oldu durum beklemede o kadar da uğraştım boşa gitmez umarım
Trx lemi cekım yaptın
Beklemeye aldımı senınkını yarım saattır daha beklemeye almadı benı krıpto trx cekımBende kripto ile çekim verdim 40 dakika oldu. Canlı destek böyle diyor;
Herhangbir sorun bulunmamaktadır Saddam Bey.
İlgili birimimizdeki yoğunluk sebebiyle talebiniz üzerinde kontroller devam etmektedir. En kısa süre içerisinde işleminiz sonuçlandırılacaktır. ⏳
Berbere gidecem haydi ya
Numarayı atUlan bir site daha aradı şimdi beni onu da paylaşacaktım da aradıkları kişiye veriyormuş 500 TL 3000 yap çek diyor yazmasını bekliyorum🤣
yok babam daha beklemeye almadılar çekim vereli 46 dakika oldu. Bende trx ile çekim verdimBeklemeye aldımı senınkını yarım saattır daha beklemeye almadı benı krıpto trx cekım
YasqkNumarayı at
Sitenin deneme bonusu olsaydı paylaşacaktımNumarayı at
Yav ben anlamıyorum mıllete bakıyım 10 dk da oduyor ben üye olunca sıtelerın bır tarafı kalkıyor bana 10 saatte atıyorlar şaka gib acaba trx mi geç ödeniyor anlamadımyok babam daha beklemeye almadılar çekim vereli 46 dakika oldu. Bende trx ile çekim verdim
15 dk sonra 3 saat oluyor benim havale ile talep ettim. Yaklaşık 2.30 saattir de beklemeye almış bekliyoruz öyleYav ben anlamıyorum mıllete bakıyım 10 dk da oduyor ben üye olunca sıtelerın bır tarafı kalkıyor bana 10 saatte atıyorlar şaka gib acaba trx mi geç ödeniyor anlamadım
hiç sorma bize gelince hep öyle oluyor. Mecbur bekliyoruz bakalımYav ben anlamıyorum mıllete bakıyım 10 dk da oduyor ben üye olunca sıtelerın bır tarafı kalkıyor bana 10 saatte atıyorlar şaka gib acaba trx mi geç ödeniyor anlamadım
Beklemeye alınca haber et bende ederım alırsahiç sorma bize gelince hep öyle oluyor. Mecbur bekliyoruz bakalım
Benim beklemede havale ile 3 saat oldu yoğunluk var diyor bizler tarafından onaylandı diyor finans birimine iletildi vs filan diyor 3'4 saat çevrim için uğraştık 3 saattir de çekimin gelmesini bekliyoruz helak olduk valla yawÖdemez bu site çekimlere onay verıp beklemeye bıle almıyor boşa üye olduk
Bırak benı daha onaylamadı bıle millete 14 dakıkada nasıl ödedi şaşkınımBenim beklemede havale ile 3 saat oldu yoğunluk var diyor bizler tarafından onaylandı diyor finans birimine iletildi vs filan diyor 3'4 saat çevrim için uğraştık 3 saattir de çekimin gelmesini bekliyoruz helak olduk valla yaw
Hiç sorma havale ile birine 10dkda göndermiş xd ama farklı havale yöntemiyle vermiş. Sitenin söylediği yöntem ile verdim 3 saat oldu bekliyoruz xdBırak benı daha onaylamadı bıle millete 14 dakıkada nasıl ödedi şaşkınım