Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbon 777 TL ( Kolay Çevrimli - 2000TL Çekim)

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,653
730
113
Bende kripto ile çekim verdim 40 dakika oldu. Canlı destek böyle diyor;

Herhangbir sorun bulunmamaktadır Saddam Bey.

İlgili birimimizdeki yoğunluk sebebiyle talebiniz üzerinde kontroller devam etmektedir. En kısa süre içerisinde işleminiz sonuçlandırılacaktır. ⏳

Berbere gidecem haydi ya

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Bende kripto ile çekim verdim 40 dakika oldu. Canlı destek böyle diyor;

Herhangbir sorun bulunmamaktadır Saddam Bey.

İlgili birimimizdeki yoğunluk sebebiyle talebiniz üzerinde kontroller devam etmektedir. En kısa süre içerisinde işleminiz sonuçlandırılacaktır. ⏳

Berbere gidecem haydi ya
Beklemeye aldımı senınkını yarım saattır daha beklemeye almadı benı krıpto trx cekım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,319
39,477
113
Ulan bir site daha aradı şimdi beni onu da paylaşacaktım da aradıkları kişiye veriyormuş 500 TL 3000 yap çek diyor yazmasını bekliyorum🤣

Hayaletboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,685
454
83
Boşa üye olduk eski numaram twlegramda kayıtlı diye kabul etmiyor müdahale edemiyoruz dedi

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
208
43
Yav ben anlamıyorum mıllete bakıyım 10 dk da oduyor ben üye olunca sıtelerın bır tarafı kalkıyor bana 10 saatte atıyorlar şaka gib acaba trx mi geç ödeniyor anlamadım
15 dk sonra 3 saat oluyor benim havale ile talep ettim. Yaklaşık 2.30 saattir de beklemeye almış bekliyoruz öyle

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,653
730
113
Yav ben anlamıyorum mıllete bakıyım 10 dk da oduyor ben üye olunca sıtelerın bır tarafı kalkıyor bana 10 saatte atıyorlar şaka gib acaba trx mi geç ödeniyor anlamadım
hiç sorma bize gelince hep öyle oluyor. Mecbur bekliyoruz bakalım

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Ödemez bu site çekimlere onay verıp beklemeye bıle almıyor boşa üye olduk

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
208
43
Ödemez bu site çekimlere onay verıp beklemeye bıle almıyor boşa üye olduk
Benim beklemede havale ile 3 saat oldu yoğunluk var diyor bizler tarafından onaylandı diyor finans birimine iletildi vs filan diyor 3'4 saat çevrim için uğraştık 3 saattir de çekimin gelmesini bekliyoruz helak olduk valla yaw

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Benim beklemede havale ile 3 saat oldu yoğunluk var diyor bizler tarafından onaylandı diyor finans birimine iletildi vs filan diyor 3'4 saat çevrim için uğraştık 3 saattir de çekimin gelmesini bekliyoruz helak olduk valla yaw
Bırak benı daha onaylamadı bıle millete 14 dakıkada nasıl ödedi şaşkınım