Ekli dosyalar
-
124.2 KB Görüntüleme: 75
-
124.2 KB Görüntüleme: 62
hangi bankaya çekiyosun usta bide o inanla yeniden çekim vereyim bütün bankalar var zaten
tuhaf harbiden ya18.55 'te çekim verdim 19.05 'te geldi
Kriptomu bankamı?18.55 'te çekim verdim 19.05 'te geldi
detay verde bu kardeşlerin de o yöntemle o bankayla çeksin tam 17 kez çekim verip iptal ettim site ödemiyor ya18.55 'te çekim verdim 19.05 'te geldi
10 kez ıptal ettım her yontemındenedım öğlen 12 den buyana odemıyor oduyor diyenden sıte adamı dıye şüphelenmeye başladım tuhaf sekılde18.55 'te çekim verdim 19.05 'te geldi
neyle hangi yöntemle hangi bankaya neye çektinvalla 5 dk da ödediler paylaşan arkadaşa teşekkürler hayata tutunmak için bir sebep arıyordur şansa katlayıp çevrimi yaptık sıfırdık..
Bize hala gelmedi dostSabah 10 da baslayab çekim serüveni sonunda son bulmuştur çekim gelmiştir çok ihtiyacım vardı çok şükür beklemeye değdi kalanlara bol şanslar
Ödeme de neyin ödemesi kafa karıştırıyor da bi sorun çıkmazhavalede parayı gönderirlerken açıklama ya 'ödeme' yazmışlar herhangi birşey olmaz değilmii
Anladim dost eyvallah ilk defa gördüm o yüzdenÖdeme de neyin ödemesi kafa karıştırıyor da bi sorun çıkmaz
Sıkıntı çıkmaz çıkar diyorsan bana at açıklamaya da ödeme yazAnladim dost eyvallah ilk defa gördüm o yüzden