Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbon 777 TL ( Kolay Çevrimli - 2000TL Çekim)

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
yok baboş mevzu o degilde forum baslarına bak cekim yapıp dekont atan var..Ya paralı askeri cok sitenin ya başka bişey var sürekli böyle liste başı kalıyor..Lisansı misansı gectim telegramda zarıl zarıl calısıyor..

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
O bekleme degil bilader yeni yani yeni yeni :) beklemede oldugu zaman zaten yuksek olasılıkla alıyorsun..

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
bugun 7.ci gün.hiç bir aykırı durum olmamasına ragmen beklemeye bile almıyor ..Ben vazgectm artık canlıya ana avrat küfür ediyorum bana işlem en kısa sürede sonuclanacaktır diyor.Sürekli otomatik mesaj..
Aynı sekıl bende 60 defa cekım verdım ıptal edıp 3 gundur onaylamıyor beklemeye almıyor

SADDERG

BORSAZENCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
179
43
Hayatımda uğraştığım en lanet site çekim ödendi yazmasına rağmen ödeme gelmedi dünden beri ne yaptıysamda canlı destek o kadar beyinsiz ki bekletmekten başka hiçbir şey yapmadı sıfır problem çözme yeteneği. 3-5kişiye ödüyor diğerlerine ödemiyor allah bir daha düşürmesin bu siteye

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
Bide canlıda sadece bot var başka kimse yok kufur kıyamet ödemeniz işlem sırasında diyor :)