- 1,763
- 1,989
- 113
Senin bir hastalığın mı var dost merak ettim belki yardımcı olunacak birşeydirBugunumuze şükür kral belli olmuyo kral anlık skntı giriyo şuanda iyiyim
Senin bir hastalığın mı var dost merak ettim belki yardımcı olunacak birşeydirBugunumuze şükür kral belli olmuyo kral anlık skntı giriyo şuanda iyiyim
Dün konun vardı silinmiş cevabı göremedim seni akkuyuya alalimmi dostumDostlar nasılsınız
Akkuyu ne broDün konun vardı silinmiş cevabı göremedim seni akkuyuya alalimmi dostum
Mersin nükleer santralAkkuyu ne bro
Onun çalşma niyeti yok olsa çalışır.Mersin nükleer santral
Genemı sennDostlar nasılsınız
Benimde elmas sayısı düşmüşprofil resmim gitmiş mesajlarımın sayısı düşmüş elmas miktarım azalmış operasyon var
Bu çalışmaz yamal gotunde iş yok bunun sen bizi aldirMersin nükleer santral
Tabi haklısın ama bi ihtimal çalışır diye sordum kefalet vs gerekmiyor binlerce işçi var ayda yüzlercesi gider yüzlercesi gelirOnun çalşma niyeti yok olsa çalışır.
Dedim ki ona normal iş bulamıyorsan işkurun meslek edindirme kursu var günlük 1000 tl yövmiye veriyorlar hem maaşını al hem meslek öğren gerekli belgeni al ona bile gitmedi.
Yıllarca çelik sektöründe otomotiv sektöründe çalıştım çalıştığım yerlerde şizofrende vardı eroinmanda onlar çalışabiliyorsa buda çalışır.
Kumar oynarken kriz yok forumdayken kriz yok iş çalışmaya gelince kriz.
Niyetin iyi ama Hiç boşuna zahmet edip aldırmaya çalışma çalışmazsa rezil olursun.
Öğrenci değilmisin sen gelebilecen miBu çalışmaz yamal gotunde iş yok bunun sen bizi aldir
Gerçekten çalışacak olsa iş çok piyasada.Tabi haklısın ama bu ihtimal çalışır diye sordum kefalet vs gerekmiyor binlerce işçi var ayda yüzlercesi gider yüzlercesi gelir
Yaz tatilinde iş ariyomm dost bulamiyorum isiÖğrenci değilmisin sen gelebilecen mi
Maaş olayı ne dost ordaTabi haklısın ama bi ihtimal çalışır diye sordum kefalet vs gerekmiyor binlerce işçi var ayda yüzlercesi gider yüzlercesi gelir
Tabi Ankara gibi bı yerde her sektorde iş var yatmaya kötü alışmışGerçekten çalışacak olsa iş çok piyasada.
Mesailerle 55 60 civariMaaş olayı ne dost orda
Köy bizi dost bir iyilik yap bizeMesailerle 55 60 civari
Dost dün dedim Ankara olması lazmTabi haklısın ama bi ihtimal çalışır diye sordum kefalet vs gerekmiyor binlerce işçi var ayda yüzlercesi gider yüzlercesi gelir
başkana yazdım 2 hafta geriye sardık dediBenimde elmas sayısı düşmüş
ZuhajhahahEkli dosyayı görüntüle 980332Köksal Özel Harekat iş başında düt düttt
Kardeşim evinde dağılmış ne fark eder 2-3 ay takılıp durumu toparlarsinDost dün dedim Ankara olması lazm