- 2,065
- 975
- 113
Son çarem kaldı 12 senedir yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı yinede fayda etmedi son çarem kaldı cinci hoca bulduk bu işin ilmini biliyo bana hipnoz yapacak tedavi bakalım
Son çarem kaldı 12 senedir yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı yinede fayda etmedi son çarem kaldı cinci hoca bulduk bu işin ilmini biliyo bana hipnoz yapacak tedavi bakalım
Dost zaten hergun Kurban Olduğum Rabbime yalvariyorum diyorum caresizlere çare veren Rabbim Yusuf Aleyhisselamı kuyudan çıkardığın gbi şu garip kulunada Şafi isminle şifa ver Yarabbi diyorum elim ayağım tutmuyo Yaraabim diyorumCinci minci bunlar boş iş fiziksel ve ruhsal bozukluğun varsa tıp da vardır orada da yoksa Allaha yalvar
Bazen teslimiyet gerekir bazı durumlarda Allah sınava tabi tutar tam o anda kadere iman etmen icap ederDost zaten hergun Kurban Olduğum Rabbime yalvariyorum diyorum caresizlere çare veren Rabbim Yusuf Aleyhisselamı kuyudan çıkardığın gbi şu garip kulunada Şafi isminle şifa ver Yarabbi diyorum elim ayağım tutmuyo Yaraabim diyorum
Doğru söylüyorsun dost sana bişey anlatcam evimi depoya koymadan önce yine hastaydım böyle 2 sene boyunca kira günü gediği an mucize olurdu sıfır yatırımla o kira hep çıkardı hatta bir gün kira günü gelmişti sabah ezanı okunuyordu ben o anda namaz kılmıştır ağlayarak dua etmiştim o gün mucize oldu yine kira çıkmıştıBazen teslimiyet gerekir bazı durumlarda Allah sınava tabi tutar tam o anda kadere iman etmen icap eder
Biri vardı şok markete başlayacaktı karıştı sanırımKarıştırdın heralde
Reis her zaman olmuyor işte dediğin iyi kötü gir Bi işeDoğru söylüyorsun dost sana bişey anlatcam evimi depoya koymadan önce yine hastaydım böyle 2 sene boyunca kira günü gediği an mucize olurdu sıfır yatırımla o kira hep çıkardı hatta bir gün kira günü gelmişti sabah ezanı okunuyordu ben o anda namaz kılmıştır ağlayarak dua etmiştim o gün mucize oldu yine kira çıkmıştı
Dostlar nasılsınız
[/QUOTEiyi değil seni sormalı
Cezaevindeydim 21 mayısta cezaevinden çıktım maddi sıkıntı olan bir dönemi geçiriyorum anlayacağın bombok dostumDostlar nasılsınız
Amin inşallahMoral sıfır. Hayatta hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor. Ne özel ne iş hayatımızda mutluluk yok. Üzüntü ve stres hakim.
Nereye kadar gider böyle bilmiyorum. Yaş 32. Bişeylerin düzelmesi gerekiyordu çoktan. Düzelmeyi geçtim, daha kötüye gidiyor.
Tek rahatlatıcı şey yalnız değilim. Benden daha kötü durumda olanlar da var.
Allah'ım inşallah bizim yüzümüze güler arkadaşlar. Buna çok ihtiyacımız var çünkü.
Geçmiş olsun dost Allah büyüktürCezaevindeydim 21 mayısta cezaevinden çıktım maddi sıkıntı olan bir dönemi geçiriyorum anlayacağın bombok dostum
Amin dost Allah büyüktür elbet bi kapı açarMoral sıfır. Hayatta hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor. Ne özel ne iş hayatımızda mutluluk yok. Üzüntü ve stres hakim.
Nereye kadar gider böyle bilmiyorum. Yaş 32. Bişeylerin düzelmesi gerekiyordu çoktan. Düzelmeyi geçtim, daha kötüye gidiyor.
Tek rahatlatıcı şey yalnız değilim. Benden daha kötü durumda olanlar da var.
Allah'ım inşallah bizim yüzümüze güler arkadaşlar. Buna çok ihtiyacımız var çünkü.
Eyvallah Aynen öyle dost şüphe yokGeçmiş olsun dost Allah büyüktür
Dost sicilini en devletten sildirebiliyosun ama sadece 1 tane dosya cezası olursa bildiğim kadarıyla sildir dost ondan sonra iş bulursunEyvallah Aynen öyle dost şüphe yok
calısamıyosan neden evlenıp ustune cocuk yapıyosunÖylede iş takıyom be murom calisamadigim için evimi dağıttım 4 ay önce eşyaları kiralik depoya verdim çocuğum ananesinde özlem var be murom benim gbi baba olmaz olsun çalışmak bukadarmi zor be murom 😔
Açmıyor dost. Yıllardır dua ediyorum yanlış anlama inancım bile sarsıldı. Hiçbir duam kabul olmadı. Ama inancımın sarsılma sebebi sadece bu değil. Başka şeyler de var tabi.Amin dost Allah büyüktür elbet bi kapı açar
Dost olsun Allah daha doğmadan kulunun rızkını verir elbet bizede bir gün GülerAçmıyor dost. Yıllardır dua ediyorum yanlış anlama inancım bile sarsıldı. Hiçbir duam kabul olmadı. Ama inancımın sarsılma sebebi sadece bu değil. Başka şeyler de var tabi.
Birşey olsun istiyorum artık. Öyle birşey olsun ki umut yeşersin içimde, yeniden yaşama sevincimi yakalayım.
Son bikaç yılda olan şeyler umudumu yitirmeme sebep oldu. İnsanın umudu gidince hiçbir şey yapası da gelmiyor. Enerjini alıyor içindeki. En kötüsü de bu zaten
Bugunumuze şükür kral belli olmuyo kral anlık skntı giriyo şuanda iyiyimCloversim nasılsın güzel kardeşim.Bugün seni göremeyince çok endişelenmiştim.Bugün nasılsın umarım tetiklenme yaşamıyorsundur güzel kardeşim
Vay benim has otistiğim napıyosun keyifler yerindemiBugunumuze şükür kral belli olmuyo kral anlık skntı giriyo şuanda iyiyim