Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çiğerci Açmayı Düşünüyorum

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
Beylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,347
5,279
113
Beylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
İbandan ücret kabul edersen gelirim

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,408
1,898
113
sefaköyde ve aksaray metrosunun dibindeki cigeristan gibi aç mezeleri daya sınırsız paraya para demezsin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Çiğerci açarsan tutmayabilir, milletin ne olduğunu anlaması uzun sürebilir. Ama ciğerci diyorsan olabilir

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,016
3,256
113
Metrobüs hattına ya da AVM lere yakın açarsan olur beylikdüzü insanı geliri yüksek insanlar bildiğim kadarıyla fiyata değil kaliteye bakarlar

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,199
1,939
113
Başta fiyatları ucuz tut milletin ayağı alışsın

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,597
35,317
113
Forumda ciğerci çoktu aslında abu kardeşim mındar ederler seni aman ha

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
Metrobüs hattına ya da AVM lere yakın açarsan olur beylikdüzü insanı geliri yüksek insanlar bildiğim kadarıyla fiyata değil kaliteye bakarlar
kendim yemeyeceğim dalgayı satmam moruk ya tutturursak güzel olur ciğer yemeğini michelin yıldızlı kalitede yapıyoruz bence olabilir istekliyim