Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çiğerci Açmayı Düşünüyorum

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,473
113
Beylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
Yap hayırlı olsun rızkı veren Allahtır o rızkı da kumara harcama bari

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,757
24,735
113
Ordekten farkı ne biri erkek öteki dişimi
Kaz ve ördek, benzer su kuşları olsalar da, kazlar ördeklerden belirgin şekilde daha büyük, uzun boyunlu ve daha uzun ömürlüdür. Kazların gagaları daha sivri, ayakları daha iridir; ördekler daha küçük, renkli ve kısa boyunlu yapıdadır. Kazlar agresif ve korumacı, ördekler ise genellikle daha sakin ve uysal davranışlar sergiler.

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,521
7,207
113
Kaz ve ördek, benzer su kuşları olsalar da, kazlar ördeklerden belirgin şekilde daha büyük, uzun boyunlu ve daha uzun ömürlüdür. Kazların gagaları daha sivri, ayakları daha iridir; ördekler daha küçük, renkli ve kısa boyunlu yapıdadır. Kazlar agresif ve korumacı, ördekler ise genellikle daha sakin ve uysal davranışlar sergiler.
Bundan şu çıkıyor Kaz erkek ordek disi🤣🤣

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,598
35,317
113
Şu rezilliğe bak tartıştımız şeylere bak kardeşim delirmemek için taşacak bu denize sardım onu izliyorum