- 21,822
- 27,010
- 113
Açı önemliBol açılı
Açı önemliBol açılı
Kaz ciğeriTavuk ciğeri mi dana ciğerimi
kanka işle pek alakam yok açıkçası sadece aile ve dostlar arasında pişirmişliğim varİşi biliyorsan aç dostum tuttursan kral olursun birkac senede hayırlısı
BayılırımKaz ciğeri
Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanız dileğiyle, hayırlı işlerBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
Hiç yemedim tadı nasıl acabaKaz ciğeri
Batacaksin şimdiden iflas başvurusu yap kankakanka işle pek alakam yok açıkçası sadece aile ve dostlar arasında pişirmişliğim var
Tadı kaz ciğeri gibi aynı kanka hahdhsHiç yemedim tadı nasıl acaba
eyvallah serhatım şuan düşüncede sadeceEmeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanız dileğiyle, hayırlı işler
Kaz nedir bilmiom sen ciger Dion awKaz ciğeri
Usta tutman lazım. İnsan çiğeri varsa menüde ben çalışırımkanka işle pek alakam yok açıkçası sadece aile ve dostlar arasında pişirmişliğim var
niye beni düşündürttün yemek işi sıkıntı mı o kadarBatacaksin şimdiden iflas başvurusu yap kanka
Çok aydınlatıcı bir bilgi tşkTadı kaz ciğeri gibi aynı kanka hahdhs
Elin ytkınsa birkaç günde kıvamı tutturursun kendine güveniyorsan en azından dene tutsa kendi işinin patronu olursunkanka işle pek alakam yok açıkçası sadece aile ve dostlar arasında pişirmişliğim var
Ordekten farkı ne biri erkek öteki dişimiDayı sende deliye vuruyon kendini kazı bilmeyen oEkli dosyayı görüntüle 951339lurmu
Aga bilmediğin şeyi nasıl yürüteceksin ticaret bilgin varmi yanına bi usta alman lazım bilmeyenin yapabileceği iş değilniye beni düşündürttün yemek işi sıkıntı mı o kadar
Ustalık varmi yoksa selepati şeklinde mi acacanBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
Alakası yok kaz ördek hiç ayırt edememDayı sende deliye vuruyon kendini kazı bilmeyen oEkli dosyayı görüntüle 951339lurmu