- 17,102
- 8,297
- 113
@FBAi de bu ekipdenAllah 1 @clovers1995 2 @Bernardo1 3
@FBAi de bu ekipdenAllah 1 @clovers1995 2 @Bernardo1 3
Evet bu yaşta sudokuya yonelmen lazım senin dayımBulmaca degilmi o
Onun ümüğünü sıkmışlar sesi çıkmıyor@FBAi de bu ekipden
Ben kim sudaki kim bi ara baktim kafa basmadiEvet bu yaşta sudokuya yonelmen lazım senin dayım
Okdar zenginmisin knk senBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
Özledik seni kardeşimTahirim bildirim yapmışsın buyır
Olacağı oydu zatenOnun ümüğünü sıkmışlar sesi çıkmıyor
Rollerde biraz odaklansan paran olacak . Param olsa atardım inan .Valla bi 250 lira bulamadım aramadım da gerçi gerginim biraz hwhdhs
Devamı yok mu sanki 1 kisi eksik geldi banaAllah 1 @clovers1995 2 @Bernardo1 3
Tiktok da ciğerci var ondan bilgi alBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
Kim hemen etiketliyelim @tadic OlsunDevamı yok mu sanki 1 kisi eksik geldi bana
Forumda orijinal 5 tane adam var . Kafalar Pırıl pırılYav daha akşam betpas konusuna şunu yazdın
Forumda böyle bı gelenek mi var. Çok mu hayalperest takiliyorsunuz anlamıyorum. Dublorunuz filan mı var delirmek uzereyim
Eniste fena opecek beni adamı kaç saattir esir aldim🤣🤣Kim hemen etiketliyelim @tadic Olsun
Yav rol takip edemiyom ben gerginlik yapıyor bende özel oran almak içindi denk getiremedikRollerde biraz odaklansan paran olacak . Param olsa atardım inan .
Maaşı alayım sonra yansın Joe eski dost kankam reisSon 1 dal sigaram var dayanmıyorum yakıyorum dünyada inş bu sigara gibi yanar
Amin inşallahSon 1 dal sigaram var dayanmıyorum yakıyorum dünyada inş bu sigara gibi yanar
Dağı taşa sikke sikke delenler ertesi gün kebapçı ciğerci oluyorYav daha akşam betpas konusuna şunu yazdın
Forumda böyle bı gelenek mi var. Çok mu hayalperest takiliyorsunuz anlamıyorum. Dublorunuz filan mı var delirmek uzereyim
Niye kiEniste fena opecek beni adamı kaç saattir esir aldim🤣🤣
Karistirma🤣🤣🤣Niye ki