- 90,484
- 100,049
- 113
Aynen negro avukatlık ve danışmanlıkSen avukat mi oldun .
Aynen negro avukatlık ve danışmanlıkSen avukat mi oldun .
Bayram harclıgı reisi ondan ☺Bu satte parayı napacak millət boşver sabah dağıtırsın
sinema derken anlamadım , her rolü takip etmiyorum öyle 1-2 roll de varımdır sadece .Yani işim gücüm yok takip ederdik ben biliyorum bu sinemaları çünkü 300-500 için uğraşılmaz samimi olduğun adamın konuları hariç
Paran komidinde cikarken alırsın danistigindanAynen negro avukatlık ve danışmanlık
Erhan ben sana en zor zamanda yazdım kardeşim kusura bakma ben sana asla yazmam birdaha hemde bana kazanırsam görücen dedin kazandın 3-4 kişi seçtin bana dönmedin bidaha mesaj attım cevap bile vermedin ogunden sonra sana hiç mesaj atmadım bunu sende biliyorsun sana attıgımda senle muhabbetim bile faazla yoktu sadece senden kupon istiyordum kazanınca kendi kendime adam yardımcı oldu atalım diyordum kaç kere gönderdim sen istemedin ama ben gönderdim bu işin raconu bu neyse dostum uzatmaya gerek yok herkesin gecesi güzel olsunn kimseye lafım yok Bu kadar emeği üzüldüm ssdece bu gece benSen niye benlen konusmuyon bu forumda iki para kazansak 200 kisi yaziyor insana o yuzden seni unuttum sen de yazmadın daha sonra gitti iste senin hakkin bana geçti benim gecmedi bu forumda hakki bana gecen az insan olmuştur o yuzden o konu için beni mazur gör
Müptezel Gel beraber oturalım senle birgünHadi ordan Afrika çakali
Kardeş adam 10k kasayla başlıyorsa o konuda 20 kişi olur en az ve herkes para ister herkes hakettiğini düşünür uğraşılmaz yani böyle konularda yok ben neden almadım sen neden vermedin konuya bakmıyoruz adam enişte diye etiket atmış dağıtırsınsinema derken anlamadım , her rolü takip etmiyorum öyle 1-2 roll de varımdır sadece .
Sen benle aşık atamazsın abisin bayilirsinMüptezel Gel beraber oturalım senle birgün
Güzel sigara yapıyormussun senHadi ordan Afrika çakali
Senş bayıltmak çok şsterim zaten lale seniSen benle aşık atamazsın abisin bayilirsin
Ayip ettim evet para olunca insana yazan yazana oluyor insan bazen unutabiliyor kusura bakma çok muhabbetimiz olmadi ama forumda senin gibi adam sayısı çok azdır yine konuşalım arada bir dalgınlık olmasinErhan ben sana en zor zamanda yazdım kardeşim kusura bakma ben sana asla yazmam birdaha hemde bana kazanırsam görücen dedin kazandın 3-4 kişi seçtin bana dönmedin bidaha mesaj attım cevap bile vermedin ogunden sonra sana hiç mesaj atmadım bunu sende biliyorsun sana attıgımda senle muhabbetim bile faazla yoktu sadece senden kupon istiyordum kazanınca kendi kendime adam yardımcı oldu atalım diyordum kaç kere gönderdim sen istemedin ama ben gönderdim bu işin raconu bu neyse dostum uzatmaya gerek yok herkesin gecesi güzel olsunn kimseye lafım yok Bu kadar emeği üzüldüm ssdece bu gece ben
Erhan gönlünü al dostun düzgün adamdırErhan ben sana en zor zamanda yazdım kardeşim kusura bakma ben sana asla yazmam birdaha hemde bana kazanırsam görücen dedin kazandın 3-4 kişi seçtin bana dönmedin bidaha mesaj attım cevap bile vermedin ogunden sonra sana hiç mesaj atmadım bunu sende biliyorsun sana attıgımda senle muhabbetim bile faazla yoktu sadece senden kupon istiyordum kazanınca kendi kendime adam yardımcı oldu atalım diyordum kaç kere gönderdim sen istemedin ama ben gönderdim bu işin raconu bu neyse dostum uzatmaya gerek yok herkesin gecesi güzel olsunn kimseye lafım yok Bu kadar emeği üzüldüm ssdece bu gece ben
Senin kafanı komidine sokar sikerim adam gibi konuş amına kodumun sik delisiParan komidinde cikarken alırsın danistigindan
Çok thc li seni çarpar sen peçete tutmaya devam et abimGüzel sigara yapıyormussun sen
Abisinin gülü Seni Sen devam et böyleÇok thc li seni çarpar sen peçete tutmaya devam et abim
Ya enişte parasında felan değilim yapılan yanlışlara haksızlığa karşı laf ediyorum ben sokayım 3 kuruş alacaz diye eğilip bükülelim mi illa.Kardeş adam 10k kasayla başlıyorsa o konuda 20 kişi olur en az ve herkes para ister herkes hakettiğini düşünür uğraşılmaz yani böyle konularda yok ben neden almadım sen neden vermedin konuya bakmıyoruz adam enişte diye etiket atmış dağıtırsın
Daha onu görüyo eleman seçildi mi seçilmedi mi hiç ona göre kesin var anında yazıyo iban papara trx maili bile doldurmuş aq yani usta burası böyle yapacak bir şey yok böyle konularda makara yapacaksın gelirse gelir gelmezse aq