Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,135
2,437
113
Ben kaçtım bol şanslar arkadaşlar
Erhan hem trx hemde iban saldım hangisi uygunsa salarsın dost

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
Sende zaten her daim kasa oluyor aq arkadan egt çevirirken roll takip ediyon siktir et bu seferlik böyle olsun
enişte paraya tamah eden biri değilim arkadaşlarım dostlarım çok istediğim de bulabiliyorum çok şükür.
benim amacım işsizim evde pc başında otur otur canım sıkılıyor roll takip ediyorum zaman geçirmek için gelen ödül ilede sigara alıyorum zaten çalışırken 1 paket içiyorduk şimdi evde 2 pakete çıktı sigara da 100 lirayı geçti e haliyle :D

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Anladim dostum, mesaji siliyorum simdi yanlis anlasilmasin. Ben odulde almadim yanlis anlama sadece basindan beri takip ediyorum olaylarida uzadikca is ihale sana kaliyo cunku zor isler
Dancy cekilos konusunda dağıtımı ben yapmıştım arkadaşın trx attim bana pasladi dağıtımı yaptim yarim saat once konuşuyorduk uyudu herhal uyanınca paslar bana ben dağıtırım

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
Noe kore bu adamlara bak bi la adaletsiz adammiyiz biz 300 lira için torpil yapalim
onlar var tabi ilk sayfadan beri listeyi adaletli yapmadğınız için söylüyorum.
sizin için hava hoş pastanın büyük bölümünü siz aldınız gerisi umrunuzda olmaz dost

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Neye baksın kardeşim anlamadım ne anlammda baksın bize
Siz listede yoktunuz adam basindan beri varım diyor bende dedim ki noe kore de konunun basindan beri varlar onlar listede yoktu simdi onlari listeye almasak haksızlık olurdu dedim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,500
100,074
113
enişte paraya tamah eden biri değilim arkadaşlarım dostlarım çok istediğim de bulabiliyorum çok şükür.
benim amacım işsizim evde pc başında otur otur canım sıkılıyor roll takip ediyorum zaman geçirmek için gelen ödül ilede sigara alıyorum zaten çalışırken 1 paket içiyorduk şimdi evde 2 pakete çıktı sigara da 100 lirayı geçti e haliyle :D
Ben para varken hayatta 500 tl olsun onu yemeden takip etmem illa o sıfır olacak ondan parasız kalıyoruz zaten 😂

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
onlar var tabi ilk sayfadan beri listeyi adaletli yapmadğınız için söylüyorum.
sizin için hava hoş pastanın büyük bölümünü siz aldınız gerisi umrunuzda olmaz dost
Listeyi en başından ben yapmadım bana yap dese sorun olmazdı ben sonradan dahil oldum

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
Siz listede yoktunuz adam basindan beri varım diyor bende dedim ki noe kore de konunun basindan beri varlar onlar listede yoktu simdi onlari listeye almasak haksızlık olurdu dedim
O listeye yapan tam müptezel zaten devralıyoesun baştan 10 kişi cıkaracaksın sıfırlıyacaksın herkesi kardeşim 4.30 saat takip etmişim ben parasını geçtim artık 16 kişi nssıl cıktı mersk ettim ben herkes yazılmış herhalde suç sizde değil @dancy35 de aslındada neyse ben kaçtım benim hakkımı enişte alır sizden yeter başımız cok ağrıdı

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Komşu para kelimesi geçince saat farketmeksizin nasıl anında o konuda bitebiliyorsun
Roll konusu açılınca hakan gibi
Holiganla ilgili kötü bişey söylendiğinde hassab gibisin
Wash maçında kavga çıkmış
Lakers maçında kennard game winner trip
Houston maçında Thompson game winner tip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...