Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,483
2,263
113
Yok komidine para koymusmus amcıga bak laf çakmaya çalışıyor bize bunlara sövcen siz sövmeyin de ben söverim o piçlere şahsi bir şekilde anabacı karıştırmadan 🤣
Size derken 2 kisimisiniz grup parası çıkarmadım :D

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
Benim en yakin arkadaşım tahirdir bu forumda adam cekilis konusunda pek aktif değil di diye odul vermedim ona hak geçmesin diye benim senlen de joe ilede muhabbetim var farkınız yok ki benim için
dost tamam eyvallah sizsiniz biz haksısız sorun yok kusura bakma işin gücün rast gitsin ben istemiyorum bişey hayırlı sabahlar.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
dost tamam eyvallah sizsiniz biz haksısız sorun yok kusura bakma işin gücün rast gitsin ben istemiyorum bişey hayırlı sabahlar.
Valla bu para gecikti iyi oldu aslında dost kim düşman kim belli oldu eyw istemiyorsan isteme senin bileceğin iş illa odul için sana iban at demicem

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,722
48,896
113
Dost seni sever sayarım, listede değilim bi beklentim de yok ama böyle durumlarda hiç polyannacilik yapma daim şüpheci ol kim olursa olsun. Kumarci adamın hesabında para olursa kaybetmeden biraz zor uyur o. Seni tenzih ederek diyorum burnuma kötü kokular geliyor. Umarim kimsenin hatasini sen telafi etmek zorunda kalmazsın. Gecen güzel olsun.
Bizde vardı trx keşke soyleselerdi ki yazdikta verelim diye ama olacağı varmış sağlık olsun sabaha kalamasi elbette problem değil ama diğer türlüsü kötü olur arada kalmak en kötüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...