- 5,483
- 2,263
- 113
Size derken 2 kisimisiniz grup parası çıkarmadımYok komidine para koymusmus amcıga bak laf çakmaya çalışıyor bize bunlara sövcen siz sövmeyin de ben söverim o piçlere şahsi bir şekilde anabacı karıştırmadan 🤣
Size derken 2 kisimisiniz grup parası çıkarmadımYok komidine para koymusmus amcıga bak laf çakmaya çalışıyor bize bunlara sövcen siz sövmeyin de ben söverim o piçlere şahsi bir şekilde anabacı karıştırmadan 🤣
Dm ye geçin uluorta olmaz bu işler gönlü kırılmış konuşup hallet erhanımAynen ole dost
Aynen o gotu tek mokor kesmez sana 2 kişi lazımSize derken 2 kisimisiniz parası çıkarmadım![]()
Kavgayı bırak şimdi iyi gelir mi bende aynı acıyı çekiyorumBi kekik kaynatayım midem yanıyor acayip bu Erhan yüzünden sinir strese soktu bizi burda
Tek soru sorcam net cevap ver herkes de okusunAynen o gotu tek mokor kesmez sana 2 kişi lazım
Ayenn konuşmak lazım çözeriz dostDm ye geçin uluorta olmaz bu işler gönlü kırılmış konuşup hallet erhanım
Black gece gece uzatma istersenKavgayı bırak şimdi iyi gelir mi bende aynı acıyı çekiyorum
dost tamam eyvallah sizsiniz biz haksısız sorun yok kusura bakma işin gücün rast gitsin ben istemiyorum bişey hayırlı sabahlar.Benim en yakin arkadaşım tahirdir bu forumda adam cekilis konusunda pek aktif değil di diye odul vermedim ona hak geçmesin diye benim senlen de joe ilede muhabbetim var farkınız yok ki benim için
Erhan sensin eniste herhal benden bahsetmiyorsun puahaBi kekik kaynatayım midem yanıyor acayip bu Erhan yüzünden sinir strese soktu bizi burda
Sen çözersin erhanımAyenn konuşmak lazım çözeriz dost
Gelir adam ol küfür etme imalı imalı konuşma affettim seni ateşle bakalım bi 325Kavgayı bırak şimdi iyi gelir mi bende aynı acıyı çekiyorum
Teşekkür ederim işin eğlence kismindayim artik kim nasıl gelirse öyle karşılanır az çok anladınız beni deBlack gece gece uzatma istersen
Eğlenmenize bakın kardeş
Ne gerek var kavga gürültüye
Valla bu para gecikti iyi oldu aslında dost kim düşman kim belli oldu eyw istemiyorsan isteme senin bileceğin iş illa odul için sana iban at demicemdost tamam eyvallah sizsiniz biz haksısız sorun yok kusura bakma işin gücün rast gitsin ben istemiyorum bişey hayırlı sabahlar.
Olsa dükkan senin bende ayni mağdurumGelir adam ol küfür etme imalı imalı konuşma affettim seni ateşle bakalım bi 325
dağıtım bitti miValla bu para gecikti iyi oldu aslında dost kim düşman kim belli oldu eyw istemiyorsan isteme senin bileceğin iş illa odul için sana iban at demicem
Eyv hakkını helal et küfür etmedim de imalar oldu onuda atesledik kusura bakmaGelir adam ol küfür etme imalı imalı konuşma affettim seni ateşle bakalım bi 325
Bizde vardı trx keşke soyleselerdi ki yazdikta verelim diye ama olacağı varmış sağlık olsun sabaha kalamasi elbette problem değil ama diğer türlüsü kötü olur arada kalmak en kötüsüDost seni sever sayarım, listede değilim bi beklentim de yok ama böyle durumlarda hiç polyannacilik yapma daim şüpheci ol kim olursa olsun. Kumarci adamın hesabında para olursa kaybetmeden biraz zor uyur o. Seni tenzih ederek diyorum burnuma kötü kokular geliyor. Umarim kimsenin hatasini sen telafi etmek zorunda kalmazsın. Gecen güzel olsun.
Uzatmayın sizde basimiz çatladi zaten ben kendim konu acarim takılirim kendime bu topa da daha girmemTeşekkür ederim işin eğlence kismindayim artik kim nasıl gelirse öyle karşılanır az çok anladınız beni de