Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
Listeyi en başından ben yapmadım bana yap dese sorun olmazdı ben sonradan dahil oldum
tamam eyvallah sonradan geldin , bekledik 1 saat oldu ödülü arka planda kime ne dağıtım yapacağız diye konuştunuz ettiniz burdakileri sap gibi beklettiniz üstüne ödülleri arkadaşına attırmışsın oda cevap vermiyor yazmışsın. o ödülden daha hayır mı gelir sence pç oldu gitti zaten.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Dancy cekilos konusunda dağıtımı ben yapmıştım arkadaşın trx attim bana pasladi dağıtımı yaptim yarim saat once konuşuyorduk uyudu herhal uyanınca paslar bana ben dağıtırım
Kendine soğuk cüzdan aç sen adaş ben şahsen seni tanımasam sohbetim olmasa böyle saçmalık mı olur derim her türlü şeyde gelir aklıma yani ona sormadan atmaman lazım adama para gelecek dağıtım yapılacak burda mısın demen lazımdı da dancy acele var deyince karıştı ortalık
bütün suç dancy nin

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,675
19,035
113
Bence bole olmasa iyi oldu 3 5 spin atip yicekdiniz ztn yarina kombin yaparsiniz en azından

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
Neyse hayırlı sabahlar yazacaklarımı yazdım daha da yazmam buraya gider dota oynarım keyfime bakarım. Para gelip geçici bu hayatta dost lazım bize.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
O listeye yapan tam müptezel zaten devralıyoesun baştan 10 kişi cıkaracaksın sıfırlıyacaksın herkesi kardeşim 4.30 saat takip etmişim ben parasını geçtim artık 16 kişi nssıl cıktı mersk ettim ben herkes yazılmış herhalde suç sizde değil @dancy35 de aslındada neyse ben kaçtım benim hakkımı enişte alır sizden yeter başımız cok ağrıdı
Sen niye benlen konusmuyon bu forumda iki para kazansak 200 kisi yaziyor insana o yuzden seni unuttum sen de yazmadın daha sonra gitti iste senin hakkin bana geçti benim gecmedi bu forumda hakki bana gecen az insan olmuştur o yuzden o konu için beni mazur gör

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Kendine soğuk cüzdan aç sen adaş ben şahsen seni tanımasam sohbetim olmasa böyle saçmalık mı olur derim her türlü şeyde gelir aklıma yani ona sormadan atmaman lazım adama para gelecek dağıtım yapılacak burda mısın demen lazımdı da dancy acele var deyince karıştı ortalık
bütün suç dancy nin
10 dakika önce konuşuyordum nba takip ediyorduk hatta bi anda uyudu valla hiç aklıma gelmedi

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,489
2,264
113
O listeye yapan tam müptezel zaten devralıyoesun baştan 10 kişi cıkaracaksın sıfırlıyacaksın herkesi kardeşim 4.30 saat takip etmişim ben parasını geçtim artık 16 kişi nssıl cıktı mersk ettim ben herkes yazılmış herhalde suç sizde değil @dancy35 de aslındada neyse ben kaçtım benim hakkımı enişte alır sizden yeter başımız cok ağrıdı
Hadi ordan Afrika çakali

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Küfür etme sakın zaten parasızız Afrika çakalı demiş sana kullanıcı adı black benzetmeler Afrika demek ki siyahilerle bi alıp veremediği var

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,895
18,062
113
Dancy cekilos konusunda dağıtımı ben yapmıştım arkadaşın trx attim bana pasladi dağıtımı yaptim yarim saat once konuşuyorduk uyudu herhal uyanınca paslar bana ben dağıtırım
Dost seni sever sayarım, listede değilim bi beklentim de yok ama böyle durumlarda hiç polyannacilik yapma daim şüpheci ol kim olursa olsun. Kumarci adamın hesabında para olursa kaybetmeden biraz zor uyur o. Seni tenzih ederek diyorum burnuma kötü kokular geliyor. Umarim kimsenin hatasini sen telafi etmek zorunda kalmazsın. Gecen güzel olsun.

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Dost seni sever sayarım, listede değilim bi beklentim de yok ama böyle durumlarda hiç polyannacilik yapma daim şüpheci ol kim olursa olsun. Kumarci adamın hesabında para olursa kaybetmeden biraz zor uyur o. Seni tenzih ederek diyorum burnuma kötü kokular geliyor. Umarim kimsenin hatasini sen telafi etmek zorunda kalmazsın. Gecen güzel olsun.
Daha bu yaşıma kadar para konusunda kazık yemedim dost bir forumun görününen kismi var bide arka planı var neler emanet ediyoruz dağıtıyoruz haddi hesabı yok forum da 500 liraya tamah eden adamlar var dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...