- 20,933
- 11,723
- 113
Muhattap olma yoksay gitsinEtsin dost küfür etmemişim bişe yapmamışım istemeseydi o zaman gerçekleri söylüyorum
Muhattap olma yoksay gitsinEtsin dost küfür etmemişim bişe yapmamışım istemeseydi o zaman gerçekleri söylüyorum
12 de geldım foruma para duruyor atmadım bılerek bakslım kım ne dıcek dıye sasırmadkm kurt gerı geldı puajajjsAha geldi 🤣
Uyardım bastanMetin o parayı yemiştir suç rol sahibinde formda en son para atılacak adamdır metin dağıtım parasi
Olmuyorumki zaten işim olmazMuhattap olma yoksay gitsin
Ferdıkadıoglu parasını yedık la kolay mı puahajahahMeto maydanoz gömmüşsün tek yiyen tek ölür diyorlar 😂
Neyse katlamış gelmiş puahhaUyardım bastan
Muslumana helal bunun parasıMetin tek yiyen tek ölür
Adamın parasını at tatava yapmaOooo toplanmıs dusmanlar puahajhaa meksıka sınırındayım suan 600 tl 3 valıze koydum amerıka gecıyorum 😀😀😀😀😀
Oooo o zaman afiyet olsun birde 30 cc ayran söyleseydin 😂Ferdıkadıoglu parasını yedık la kolay mı puahajahah
Affetmem katlarımmmNeyse katlamış gelmiş puahha
Vizyon yokki millet 10 15 k carpiyoMetin parayı almış atmamış adama
Meksika biberi girsin ağzınaOooo toplanmıs dusmanlar puahajhaa meksıka sınırındayım suan 600 tl 3 valıze koydum amerıka gecıyorum 😀😀😀😀😀
La buna ıban at dedım keko bana yazdıgı cvb leoısa bana atıcak para bende zıbardım dedım sabah bu gelır bana bıraz dolansın forımda 8 kere etıket atmısOooo o zaman afiyet olsun birde 30 cc ayran söyleseydin 😂
Kim ne diyecek mi diye düşündün zaten herkesin ne düşündüğünü biliyorsun ,milleti mağdur etmek daha mı iyi12 de geldım foruma para duruyor atmadım bılerek bakslım kım ne dıcek dıye sasırmadkm kurt gerı geldı puajajjs
300 tl kamyonla alırımMeksika biberi girsin ağzına
Acili tarafı girsinMeksika biberi girsin ağzına
Iban verAcili tarafı girsin
Niye yapsinki ayda en kotu formdan 25 k kaldırıyorVizyon yokki millet 10 15 k carpiyo
O cevaptan sonra ak süt gibi helal olmuş Meto sana o para afiyet olsun 😂La buna ıban at dedım keko bana yazdıgı cvb leoısa bana atıcak para bende zıbardım dedım sabah bu gelır bana bıraz dolansın forımda 8 kere etıket atmıs