- 10,884
- 8,321
- 113
@Dani02 tulevik e bak 4dk da çevirmiş 2 yarı başında yazık yeminle
Dagıttımda ne oldukibeddua ediyom bak😀😀
Sorma valla inanılır gibi değil@Dani02 tulevik e bak 4dk da çevirmiş 2 yarı başında yazık yeminle
Kesene bereket ödül geldi siteden 1k yatırım 1k çekim yapıp roll acicamTakılıyorum dost dm IBAN at geldiği gibi hesabında
Gözün aydın knkKesene bereket ödül geldi siteden 1k yatırım 1k çekim yapıp roll acicam
dünden kalan parayı sana göndermedi mi@Leoisa18 den ödül kazandım 300 tl benim ödülü @Metings1905 e atmış adam foruma girmiyor dikkat edin metine
Metin aynı bok ,dün dedim konu sahibine sana ve metine, sıcağı sıcağına halledin diye metin 600 tlyi sıfırladı kayboldu@Leoisa18 den ödül kazandım 300 tl benim ödülü @Metings1905 e atmış adam foruma girmiyor dikkat edin metine
hayırdünden kalan parayı sana göndermedi mi
Senden hızlısı mezardaydı en son gömdüler seni 🤣@Leoisa18 den ödül kazandım 300 tl benim ödülü @Metings1905 e atmış adam foruma girmiyor dikkat edin metine
Ciddenmi ferdi gerçi sasirmadim@Leoisa18 den ödül kazandım 300 tl benim ödülü @Metings1905 e atmış adam foruma girmiyor dikkat edin metine
Evethadi roll yapında takip edelim
Ben metin atsaydı sasirirdimCiddenmi ferdi gerçi sasirmadim
La halen göndermedi o ödülü😯@Leoisa18 den ödül kazandım 300 tl benim ödülü @Metings1905 e atmış adam foruma girmiyor dikkat edin metine
Bende valla alikemal metin kendine yakışanı yaptiBen metin atsaydı sasirirdim
Metin birkaç güne gelir hicbirsey olmamış gibiBende valla alikemal metin kendine yakışanı yapti
O değilde forumda son zamnlarda milletin ödülüne çökmek moda olmş ayıptır awMetin birkaç güne gelir hicbirsey olmamış gibi
İlk değil ki bu neler var neler . Uzun hikâye akrabaO değilde forumda son zamnlarda milletin ödülüne çökmek moda olmş ayıptır aw