Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dayanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,287
2,404
113
Geceye doğru Doldur tekelden poşeti git sahile otur nefes al biraz telefonu eline alma düşün et azcik etrafı izle biseyler yap

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,597
1,191
113
bıraz sosyalles ıyı güzel uyu sabah kalkınca yuruyus yap kan testı yaptır b12 felan eksık olaabılır sureklı agır ılac kullanmakda yapar

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,492
3,289
113
Dost sen iyileştinmi peki nasılsın simdi
reis ben züke züke iyileşmek zorunda kaldım. ev geçindiriyoruz eşşek gibi doğrulduk. ama açık söylim ben cemaat tedavisi aldım. 15 gün bir cemaatte yatılı kaldım telefon internet hiçbişey yoktu. sadece hizmet ettim. dualar namaz niyaz sohbet. geleni gideni çoktu oranın full hizmet. kendime geldim. tavsiye ederim.

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,287
2,404
113
reis ben züke züke iyileşmek zorunda kaldım. ev geçindiriyoruz eşşek gibi doğrulduk. ama açık söylim ben cemaat tedavisi aldım. 15 gün bir cemaatte yatılı kaldım telefon internet hiçbişey yoktu. sadece hizmet ettim. dualar namaz niyaz sohbet. geleni gideni çoktu oranın full hizmet. kendime geldim. tavsiye ederim.
Dost neresi orası yardımcı ol

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,492
3,289
113
Dost neresi orası yardımcı ol
Reis benim gittiğim yer Gaziantep'te. bu arkadaşa ters gelebilir istanbulda sanırım bu. bi de yolda yolakta bişey olur vebali üstüme kalmasın ama illa isterse DM'den yazsın sadece yer adres bilgisi veririm gerisi bişey olursa vebale giemem yani. Gidip daha da delirebilir mesela iç dünyası uygun değilse :)

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,492
3,289
113
sağlam hap çak cıstak cıstak
kanka konu dışı da pp ni görünce paylaşayım dedim :D kaç gündür sürekli dinliyorum :D

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,160
1,373
113
İlaç kullanıyor musun dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...