Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dayanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,520
832
113
Ben pozitif şekilde salça oluyorsam sorun yok. Forumda sürekli olumsuz yorum yapmak da ban sebebi iyi oku derim. Sen şimdi uza öylr artistlik yapma herkese.
Hep olumsuz değilim tırrek . Bana salça olan sensin. Adamına göre şerbet bendeki

OmerAtun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
168
33
28
Yav arkadas 10 sene oldu tam 2016 da bu halta bulastim hala ayni halti yiyom bazen birakip kendimi duze cikariyorum sonra en ufak bi dürtü yle herseyi berbat edip yine batiyorum niye durduk yere ihtiyacim da yokken bu halti yiyip kendimi zora sokuyorum bu halti tamamen nasil birakacaz bilmiyorum .. dile kolay 10 sene .. hadi ortalama 70 sene yasadim diyelim hayatimin 7 de 1 i bu halti yemekle gecmis olcak .. hayatimdan 10 sene caldi ya la.. aileme karsi cevreme karsi tamamen cibiliyetsiz guvenilmez bir insan durumuna dustum.. bir insan kendine neden bunu yapar.. kumar bagimliligi gercekten cok farkli birsey .. her sabah korku ic sikintisi stres ile uyanmak 10 senedir.. cevreme bakiyorum herkes kendine surekli birsey katiyor kimi ev kimi araba aliyor vs.. birde kendime bakiyorum surekli geriye gidiyorum bir dikili agacimiz yok.. Allah bu illeti birakabilme iradesi versin bizlere

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,927
5,373
113
takma kafaya kanka sabah 0 liram vardı pusulanın beleş spin sayesinde 20k param oldu blackjackde 125 katı yakaladım125.png

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,172
790
113
Dostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Hwrkes yaşar bunu o an geldiğinde olumlu bak dünyaya herşeyin olumlu tarafı vardır bu hayatta sevmeye çalış en küçük şeyle mutlu ol bu bende çok oluyor dostum

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,148
1,541
113
Nezahat ablaya sordum senin için cvbını dinle 🤣

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,520
832
113
Senin şerbetini dökmem börek gibi kalırsın. Öyle burada artistlik yapmaya millete sallama efendi gibi eğlen, bonusunu takip et.
Ooo işte erkek. Çok kötü korktum 😆 ne olacak şimdi.

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,961
988
113
Ben bir malım 5000 cektim robinden anında sıfırladım

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,172
790
113
Nezahat ablaya sordum senin için cvbını dinle 🤣
Bıyıkları kes rahatlarsın
Geber demek isterdim ama diyemem ki
Her insanın mutlaka çok kötü plduğu ve derdini dökmek istediği anlar olmuştur adam buraya sığınmış yakın çevresini hiç görüp bir kerede şu narsistliğinizi ve ego tavırlarınızı bir kenara bırakıp mutlu etmeye çalışın ne kadar içi körelmiş insanlarsınız siz

sarajay55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,646
1,639
113
Her insanın mutlaka çok kötü plduğu ve derdini dökmek istediği anlar olmuştur adam buraya sığınmış yakın çevresini hiç görüp bir kerede şu narsistliğinizi ve ego tavırlarınızı bir kenara bırakıp mutlu etmeye çalışın ne kadar içi körelmiş insanlarsınız siz
Ne yapalım aga saksomu çekelim mutlu olsjn diyw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...