Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
O işler öyle olmuyor işte biz 8 senede min 50 k dolandirildikta öğrendik abi kim kardeş kim öyle beleşe ogretmez forum adama :)
Sanki çok iyi bişi yapmışsın 50 k dolandırıldım diyon ne al ne ver kumar oynayan bırıyle para muhabbetı dönulmez zaten ne diyim ki sana

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,483
21,050
113
Sana attığı çok belli oluyor zaten gerisine atmasın ben dm den para isteyen biri hiç olmadım teşekkürler:)
Sen garezlenmişsin Tahirde ben sizin 2-3 kişi aranıza alıp kaynatıp kafa bulacağınız insan değilim sana karşı bir adım önde oldumda bu saatten sonra gerek yok görmezden geldikçe , yazacağımız şeylere dikkat edip düşünerek yazmaya çalıştıkça karşınızda çocuk varmış gibi lafınızı esirgemeden konuşuyorsunuz ben senin ilk halini bilirim böyle değildin , sana Bir yanlışım oldu ondan sebep bir çok şeyi görmezden geldim ama seninde limit dolmuş belli ilk işin numaramı engellemek olsun şimdi benimde ilk işim bu Allah'a emanetsin.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,626
10,183
113
Gardaş sen hep birilerine veriyorsun kendini hiç düşünmüyor musun zora düşünce kimse el uzatmaz söylim
Belki inanmazsınız ama 15 k rahat dağıttım gerisine kredi ödedim bugün de baya disardaydim son 200 vardı tupcuye attım 5 oran bayerne vurdum 1100 yaptım çektim tek param o birazda ayın 6 Şi burs salihde 5 inde atacam dedi digeride ozaman atar yine rahata ererim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,608
48,827
113
Sanki çok iyi bişi yapmışsın 50 k dolandırıldım diyon ne al ne ver kumar oynayan bırıyle para muhabbetı dönulmez zaten ne diyim ki sana
Öyle de tadı çıkmıyor ya para gelir gider dost çokta dert etme kumarci adam zaten para tutamaz onlara vermezssek siteye veriyoruz en azından yabancıya kaybetmiyoruz onlar bizi gördüğü yerde kaçıyor biz dimdik ayaktayız asıl mesele şu kaybeden benmiyim ? Yoksa onlar mı ?

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Belki inanmazsınız ama 15 k rahat dağıttım gerisine kredi ödedim bugün de baya disardaydim son 200 vardı tupcuye attım 5 oran bayerne vurdum 1100 yaptım çektim tek param o birazda ayın 6 Şi burs salihde 5 inde atacam dedi digeride ozaman atar yine rahata ererim
Gardaş sen atıyorsun onlar sana geri atıyor önemli olan ne biliyor musun sende yokken istediğinde onlar sana dönüp yardımcı oluyorlarsa sorun yok zaten. Kendini hiç bir zaman zora sokmıcaksın ben hep insanlara yardım ettıgını goruyorum umarım insanlar da sana yardım eder