- 18,450
- 10,098
- 113
Eyw kara beyvay vay tebrikler ahmedim
Eyw kara beyvay vay tebrikler ahmedim
Himmet görmesinEyw kara bey
Bi daha oynama sen yeterBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
O işler öyle olmuyor işte biz 8 senede min 50 k dolandirildikta öğrendik abi kim kardeş kim öyle beleşe ogretmez forum adamaGardaş sen hep birilerine veriyorsun kendini hiç düşünmüyor musun zora düşünce kimse el uzatmaz söylim
TebriklerBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Abimdir o benim zaten sevincimi ilk onla paylaştımHimmet görmesin![]()
Bunu yazdimda aklıma geldi @egehandro hosgelmissin foruma bugün bir beğeni gördüm egehandro bu mesajı beğendi diyeO işler öyle olmuyor işte biz 8 senede min 50 k dolandirildikta öğrendik abi kim kardeş kim öyle beleşe ogretmez forum adama![]()
😂O işler öyle olmuyor işte biz 8 senede min 50 k dolandirildikta öğrendik abi kim kardeş kim öyle beleşe ogretmez forum adama![]()
bizimle paylaşmak istersen beklerizAbimdir o benim zaten sevincimi ilk onla paylaştım
Sanki çok iyi bişi yapmışsın 50 k dolandırıldım diyon ne al ne ver kumar oynayan bırıyle para muhabbetı dönulmez zaten ne diyim ki sanaO işler öyle olmuyor işte biz 8 senede min 50 k dolandirildikta öğrendik abi kim kardeş kim öyle beleşe ogretmez forum adama![]()
Sen garezlenmişsin Tahirde ben sizin 2-3 kişi aranıza alıp kaynatıp kafa bulacağınız insan değilim sana karşı bir adım önde oldumda bu saatten sonra gerek yok görmezden geldikçe , yazacağımız şeylere dikkat edip düşünerek yazmaya çalıştıkça karşınızda çocuk varmış gibi lafınızı esirgemeden konuşuyorsunuz ben senin ilk halini bilirim böyle değildin , sana Bir yanlışım oldu ondan sebep bir çok şeyi görmezden geldim ama seninde limit dolmuş belli ilk işin numaramı engellemek olsun şimdi benimde ilk işim bu Allah'a emanetsin.Sana attığı çok belli oluyor zaten gerisine atmasın ben dm den para isteyen biri hiç olmadım teşekkürler![]()
Güle güle kullan deveciBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Belki inanmazsınız ama 15 k rahat dağıttım gerisine kredi ödedim bugün de baya disardaydim son 200 vardı tupcuye attım 5 oran bayerne vurdum 1100 yaptım çektim tek param o birazda ayın 6 Şi burs salihde 5 inde atacam dedi digeride ozaman atar yine rahata ererimGardaş sen hep birilerine veriyorsun kendini hiç düşünmüyor musun zora düşünce kimse el uzatmaz söylim
Eyw abicnaGüle güle kullan deveci
Vallahi billahi banlanmasam sana yazacaktim ama banlandim şimdide kalmadibizimle paylaşmak istersen bekleriz![]()
Seni dolandıran adam kimse, maliye bakanı olsun büyük iş becermişO işler öyle olmuyor işte biz 8 senede min 50 k dolandirildikta öğrendik abi kim kardeş kim öyle beleşe ogretmez forum adama![]()
Öyle de tadı çıkmıyor ya para gelir gider dost çokta dert etme kumarci adam zaten para tutamaz onlara vermezssek siteye veriyoruz en azından yabancıya kaybetmiyoruz onlar bizi gördüğü yerde kaçıyor biz dimdik ayaktayız asıl mesele şu kaybeden benmiyim ? Yoksa onlar mı ?Sanki çok iyi bişi yapmışsın 50 k dolandırıldım diyon ne al ne ver kumar oynayan bırıyle para muhabbetı dönulmez zaten ne diyim ki sana
senin canın sağolsun kardeşim sorun deil düşünmen yeterVallahi billahi banlanmasam sana yazacaktim ama banlandim şimdide kalmadi
Gardaş sen atıyorsun onlar sana geri atıyor önemli olan ne biliyor musun sende yokken istediğinde onlar sana dönüp yardımcı oluyorlarsa sorun yok zaten. Kendini hiç bir zaman zora sokmıcaksın ben hep insanlara yardım ettıgını goruyorum umarım insanlar da sana yardım ederBelki inanmazsınız ama 15 k rahat dağıttım gerisine kredi ödedim bugün de baya disardaydim son 200 vardı tupcuye attım 5 oran bayerne vurdum 1100 yaptım çektim tek param o birazda ayın 6 Şi burs salihde 5 inde atacam dedi digeride ozaman atar yine rahata ererim
Eyw su himmet abi maaşı alsın rol açtırdım bize yav seni etiket atarım başa puajhasenin canın sağolsun kardeşim sorun deil düşünmen yeter![]()