Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Öyle de tadı çıkmıyor ya para gelir gider dost çokta dert etme kumarci adam zaten para tutamaz onlara vermezssek siteye veriyoruz en azından yabancıya kaybetmiyoruz onlar bizi gördüğü yerde kaçıyor biz dimdik ayaktayız asıl mesele şu kaybeden benmiyim ? Yoksa onlar mı ?
Doğru dıyorsun sitelere bi ton kaybediyoruz

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,506
10,142
113
Gardaş sen atıyorsun onlar sana geri atıyor önemli olan ne biliyor musun sende yokken istediğinde onlar sana dönüp yardımcı oluyorlarsa sorun yok zaten. Kendini hiç bir zaman zora sokmıcaksın ben hep insanlara yardım ettıgını goruyorum umarım insanlar da sana yardım eder
Valla attıklarını hepsi öyle bak birine 6 k attım formdan adam atmadan önce 3 günde sıfırdır diye yemeğimi sigaramı maç Parana kadar veriyordu

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,827
13,722
113
Öyle de tadı çıkmıyor ya para gelir gider dost çokta dert etme kumarci adam zaten para tutamaz onlara vermezssek siteye veriyoruz en azından yabancıya kaybetmiyoruz onlar bizi gördüğü yerde kaçıyor biz dimdik ayaktayız asıl mesele şu kaybeden benmiyim ? Yoksa onlar mı ?
Ulan ne dimdik ayaktasın milletten sigara dilene dilene iflağın çürüdü guguk kuşu sende haysiyette kalmamış yalan ağzına yuva yapmış feroş

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,981
24,963
113
Sen garezlenmişsin Tahirde ben sizin 2-3 kişi aranıza alıp kaynatıp kafa bulacağınız insan değilim sana karşı bir adım önde oldumda bu saatten sonra gerek yok görmezden geldikçe , yazacağımız şeylere dikkat edip düşünerek yazmaya çalıştıkça karşınızda çocuk varmış gibi lafınızı esirgemeden konuşuyorsunuz ben senin ilk halini bilirim böyle değildin , sana Bir yanlışım oldu ondan sebep bir çok şeyi görmezden geldim ama seninde limit dolmuş belli ilk işin numaramı engellemek olsun şimdi benimde ilk işim bu Allah'a emanetsin.
Yapilanlar unutulmuyor canım benim şunu da söyleyeyim biz sizin gibi wp de orda burda bir günah keçisi ilan edip bilip bilmeden saldırmıyoruz o sizlere yakışır benim için yok hükmündesin zaten teşekkürler

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,984
113
Öyleyse iyi gardaş seviliyorsun demek ki
Ödül verdiklerinden biriside benim ben yaklaşık üç aydır dibinde dibindeyim hiç birşeyin altında kalmam burada @AllanSaintMaximin @Devecibey @Golcümetin bu üç kişinin çok krallığını gördüm vakti gelince karşılığını fazlasıyla veririz süresi yok bunun şu günü bugünü yok ama kaçıp gidenlerden değiliz her zaman burdayım numarama kadarda vardır bir çok insanda şükürler olsun hesaplarımdan oynar bir kişiye yanlışım olmadı Ahmet mobil bankacılığını bile bana kurduran birisi. Sıkıntı yok yani çocuk değiliz elbet gün döner yapılanlar fazlasıyla karşılık bulur

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,478
501
113
3 günlük dünya kumara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok birbirinizi bir kupon parası için ne kırın nede yalan söyleyin dostlar

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Ödül verdiklerinden biriside benim ben yaklaşık üç aydır dibinde dibindeyim hiç birşeyin altında kalmam burada @AllanSaintMaximin @Devecibey @Golcümetin bu üç kişinin çok krallığını gördüm vakti gelince karşılığını fazlasıyla veririz süresi yok bunun şu günü bugünü yok ama kaçıp gidenlerden değiliz her zaman burdayım numarama kadarda vardır bir çok insanda şükürler olsun hesaplarımdan oynar bir kişiye yanlışım olmadı Ahmet mobil bankacılığını bile bana kurduran birisi. Sıkıntı yok yani çocuk değiliz elbet gün döner yapılanlar fazlasıyla karşılık bulur
Gardaş her şey güven meselesi helal olsun şu zamanda böyle sizin gibi insanlar kalmadı ben aileme güvenemiyom daha

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,044
32,635
113
Eyvallah abi