- 51,606
- 48,823
- 113
Biri sensin rol paramızı alıp kacmisliginin konusu hala forumda aktif gidip okuSeni dolandıran adam kimse, maliye bakanı olsun büyük iş becermiş
Biri sensin rol paramızı alıp kacmisliginin konusu hala forumda aktif gidip okuSeni dolandıran adam kimse, maliye bakanı olsun büyük iş becermiş
Doğru dıyorsun sitelere bi ton kaybediyoruzÖyle de tadı çıkmıyor ya para gelir gider dost çokta dert etme kumarci adam zaten para tutamaz onlara vermezssek siteye veriyoruz en azından yabancıya kaybetmiyoruz onlar bizi gördüğü yerde kaçıyor biz dimdik ayaktayız asıl mesele şu kaybeden benmiyim ? Yoksa onlar mı ?
Valla attıklarını hepsi öyle bak birine 6 k attım formdan adam atmadan önce 3 günde sıfırdır diye yemeğimi sigaramı maç Parana kadar veriyorduGardaş sen atıyorsun onlar sana geri atıyor önemli olan ne biliyor musun sende yokken istediğinde onlar sana dönüp yardımcı oluyorlarsa sorun yok zaten. Kendini hiç bir zaman zora sokmıcaksın ben hep insanlara yardım ettıgını goruyorum umarım insanlar da sana yardım eder
Tebrikler abiBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Öyleyse iyi gardaş seviliyorsun demek kiValla attıklarını hepsi öyle bak birine 6 k attım formdan adam atmadan önce 3 günde sıfırdır diye yemeğimi sigaramı maç Parana kadar veriyordu
Dosti ben kişisel olarak yazmadım öyle bı deyim varya o yüzden yazdım yanlış anlaşıldıysam affolaVala abısı sende krhane tatlısı olmusun ben kurabıye olmusm ya
Lafı olmaz kardesımValla attıklarını hepsi öyle bak birine 6 k attım formdan adam atmadan önce 3 günde sıfırdır diye yemeğimi sigaramı maç Parana kadar veriyordu
Feroş sen akıllanmadın mı yavrumBiri sensin rol paramızı alıp kacmisliginin konusu hala forumda aktif gidip okusonrada uza
Sen gene boş yapmaya başladın haLafı olmaz kardesım
Hepinizi adam edeceğim söz babanın yapamadığını yapacağım ne yapsın evlat olsan sevilmeSsin yuzssun karaktersiz dolasiyorsun ortaliktaFeroş sen akıllanmadın mı yavrum
Ulan ne dimdik ayaktasın milletten sigara dilene dilene iflağın çürüdü guguk kuşu sende haysiyette kalmamış yalan ağzına yuva yapmış feroşÖyle de tadı çıkmıyor ya para gelir gider dost çokta dert etme kumarci adam zaten para tutamaz onlara vermezssek siteye veriyoruz en azından yabancıya kaybetmiyoruz onlar bizi gördüğü yerde kaçıyor biz dimdik ayaktayız asıl mesele şu kaybeden benmiyim ? Yoksa onlar mı ?
Yapilanlar unutulmuyor canım benim şunu da söyleyeyim biz sizin gibi wp de orda burda bir günah keçisi ilan edip bilip bilmeden saldırmıyoruz o sizlere yakışır benim için yok hükmündesin zaten teşekkürlerSen garezlenmişsin Tahirde ben sizin 2-3 kişi aranıza alıp kaynatıp kafa bulacağınız insan değilim sana karşı bir adım önde oldumda bu saatten sonra gerek yok görmezden geldikçe , yazacağımız şeylere dikkat edip düşünerek yazmaya çalıştıkça karşınızda çocuk varmış gibi lafınızı esirgemeden konuşuyorsunuz ben senin ilk halini bilirim böyle değildin , sana Bir yanlışım oldu ondan sebep bir çok şeyi görmezden geldim ama seninde limit dolmuş belli ilk işin numaramı engellemek olsun şimdi benimde ilk işim bu Allah'a emanetsin.
Ödül verdiklerinden biriside benim ben yaklaşık üç aydır dibinde dibindeyim hiç birşeyin altında kalmam burada @AllanSaintMaximin @Devecibey @Golcümetin bu üç kişinin çok krallığını gördüm vakti gelince karşılığını fazlasıyla veririz süresi yok bunun şu günü bugünü yok ama kaçıp gidenlerden değiliz her zaman burdayım numarama kadarda vardır bir çok insanda şükürler olsun hesaplarımdan oynar bir kişiye yanlışım olmadı Ahmet mobil bankacılığını bile bana kurduran birisi. Sıkıntı yok yani çocuk değiliz elbet gün döner yapılanlar fazlasıyla karşılık bulurÖyleyse iyi gardaş seviliyorsun demek ki
Bencede Allah'a emanetsinYapilanlar unutulmuyor canım benim şunu da söyleyeyim biz sizin gibi wp de orda burda bir günah keçisi ilan edip bilip bilmeden saldırmıyoruz o sizlere yakışır benim için yok hükmündesin zaten teşekkürler
Bende senin evde yapamadıklarını yapardım da neyse 😂😂😂Hepinizi adam edeceğim söz babanın yapamadığını yapacağım ne yapsın evlat olsan sevilmeSsin yuzssun karaktersiz dolasiyorsun ortalikta
Şaka yapıyorum gardaş espri olsun diye yazdım tepkin ne olacak diye merak ettim 🖐 hayırlı gecelerDosti ben kişisel olarak yazmadım öyle bı deyim varya o yüzden yazdım yanlış anlaşıldıysam affola
Halal ossın dayiogliBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Gardaş her şey güven meselesi helal olsun şu zamanda böyle sizin gibi insanlar kalmadı ben aileme güvenemiyom dahaÖdül verdiklerinden biriside benim ben yaklaşık üç aydır dibinde dibindeyim hiç birşeyin altında kalmam burada @AllanSaintMaximin @Devecibey @Golcümetin bu üç kişinin çok krallığını gördüm vakti gelince karşılığını fazlasıyla veririz süresi yok bunun şu günü bugünü yok ama kaçıp gidenlerden değiliz her zaman burdayım numarama kadarda vardır bir çok insanda şükürler olsun hesaplarımdan oynar bir kişiye yanlışım olmadı Ahmet mobil bankacılığını bile bana kurduran birisi. Sıkıntı yok yani çocuk değiliz elbet gün döner yapılanlar fazlasıyla karşılık bulur
Eyvallah abiÖdül verdiklerinden biriside benim ben yaklaşık üç aydır dibinde dibindeyim hiç birşeyin altında kalmam burada @AllanSaintMaximin @Devecibey @Golcümetin bu üç kişinin çok krallığını gördüm vakti gelince karşılığını fazlasıyla veririz süresi yok bunun şu günü bugünü yok ama kaçıp gidenlerden değiliz her zaman burdayım numarama kadarda vardır bir çok insanda şükürler olsun hesaplarımdan oynar bir kişiye yanlışım olmadı Ahmet mobil bankacılığını bile bana kurduran birisi. Sıkıntı yok yani çocuk değiliz elbet gün döner yapılanlar fazlasıyla karşılık bulur