Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupası

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,370
728
113
Dünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.
Olay ne

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
1,140
113
abd 1.
paraguay 2

bizde en iyi 3.cülere girermiyiz bakalım

kıta etkisi ,saha etkisi onlardan yana.

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
1,007
113
Dünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.
yarı final oynamamız için her türlü ispanyayı geçmen gerekiyo deccal gibi dikiliyo karşında çeyrekte zor gibi kral

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
1,007
113
Geçeriz kral niye geçmeyelim ikinci maçta deplasmanda gömüyorduk az daha
yedeklerdi kral yamal pedri gavi yoktu bir de maç formalite maçıydı bi çeyrek final karşılaşmasına aynı mentaliteyle çıkmazlar puana ihtiyaçları olduklarında madara ettiler bizi belki bir sonraki kupada bi şansımız olabilir ama bu turnuvada her şeyin bizim lehimize olması lazım starlarımız çok genç

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,114
21,703
113
Bu tarz boş saçma sapan konu açanların yüzde 99 u üç beş kuruş çekim yapıyor sırf kaybedersem biterim en iyisi foruma girip konular açayım vakit geçsin diye açılan konular aklı başında olan kimse şöyle boş şeyler için konu açmaz benim çocuk 5 yaşında ona desem o bile saçmalama millet bize Güler der.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,062
3,112
113
yedeklerdi kral yamal pedri gavi yoktu bir de maç formalite maçıydı bi çeyrek final karşılaşmasına aynı mentaliteyle çıkmazlar puana ihtiyaçları olduklarında madara ettiler bizi belki bir sonraki kupada bi şansımız olabilir ama bu turnuvada her şeyin bizim lehimize olması lazım starlarımız çok genç
Oda dogru

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,231
1,330
113
Bu tarz boş saçma sapan konu açanların yüzde 99 u üç beş kuruş çekim yapıyor sırf kaybedersem biterim en iyisi foruma girip konular açayım vakit geçsin diye açılan konular aklı başında olan kimse şöyle boş şeyler için konu açmaz benim çocuk 5 yaşında ona desem o bile saçmalama millet bize Güler der.
i agree